Video: MobileMount – dock-ul care permite montarea unui iDevice pe orice suprafata

3

    MobileMount este un nou tip de dock pentru iDevice-uri care ne permite sa fixam dispozitivele noastre pe aproape orice suprafata fara prea mult efort. Dispozitivul este echipat cu clasicele ventuze care sunt capabile sa sustina un dispozitiv chiar si in conditiile montarii dock-ului pe un perete, iar cu ajutorul bratului mobil putem roti dispozitivul in orice pozitie dorim. MobileMount functioneaza atat cu terminale iPhone cat si cu tablete iPad iar dezvoltatorii proiectului se lauda ca ventuzele utilizate de catre ei pot sustine un iDevice pentru cateva saptamani inainte sa ii dea drumul spre deosebire de ventuzele obisnuite care rezista doar cateva zile.

The MobileMount is a universal mount/kickstand for virtually any hand held device with a flat surface, like smartphones and tablets. Comprised of two twist-to-lock suction cups and one ball joint, this device’s unique design allows for superior suction and durability.  The two Twist-to-Lock suction cups are what make the MobileMount unique. The suction cups squeeze out the majority of the air when they are in the locked position. This creates a very strong vacuum between the suction cup and the device being mounted.  Due to the Twist-to-Lock suction cups, the MobileMount is more reliable when compared to other double suction cup mounts.  

    In momentul de fata MobileMount este doar un proiect care asteapta finantare pe Kickstarter.com insa a strans deja banii necesari cu mai bine de o luna pana la terminarea perioadei de finantare. Un astfel de dispozitiv va putea fi achizitionat pentru doar 25$ de indata ce dezvoltatorii proiectului vor primi banii si vor putea incepe sa produca primele unitati.