Aplicatii gratuite interesante alese de catre Apple

    La fiecare cateva saptamani Apple prezinta in App Store aplicatii din diverse domenii, aplicatii pe care considera ca utilizatorii le-ar gasi interesante si pe care le-ar putea achizitiona sau doar descarca. Astazi am pentru voi o sectiune numita Great Free Apps( aplicatii gratuite grozave), in care Apple prezinta cateva dintre cele mai interesante aplicatii gratuite disponibile in App Store. Vorbim despre aplicatii care s-au facut remarcate prin popularitatea avuta in randul utilizatorilor dar si despre aplicatii care au fost pe placul staff-ului Apple si au fost incluse in lista.

    Vorbim despre o sectiune impartita in doua categorii: aplicatii care s-au facut remarcate si aplicatiile favorite ale angajatilor Apple iar in total peste cateva zeci de aplicatii gratuite sunt listate acolo. Va recomand sa accesati ambele pagini deoarece s-ar putea sa descoperiti cateva aplicatii utile despre care nu ati stiut nimic pana acum.

2 COMENTARII

  1. cum pot accesa acesta in itunes ca nu imi intra numai site-ul itunes.apple si imi scrie ” no registered aplication for this extension “