Iata cum poti deosebi un iPhone 4 de un iPhone 4S

22

    In articolul scris de mine ieri despre portarea Siri pe iPhone 4 si iPad 2 s-au iscat anumite discutii despre cum poate fi deosebit un iPhone 4 de un iPhone 4S atunci cand Siri va putea fi instalat pe terminalul lansat anul trecut de catre Apple. Cei care au avut terminale iPhone vor putea face foarte rapid diferenta intre cele doua dispozitive insa o persoana care isi achizitioneaza un iPhone pentru prima oara s-ar putea sa fie destul de usor de pacalit de catre cineva rau intentionat. Chiar si asa, intre iPhone 4 si iPhone 4S exista cateva diferente foarte clare in baza carora va veti da seama extrem de rapid ce terminal aveti in fata.

1. Langa mufa jack de 3.5 mmm a dispozitivelor iPhone 4S nu are antenele despartite insa iPhone 4 le are. Daca voua vi se prezinta un iPhone 4S care are antenele despartite atunci stiti din start ca acel terminal este in realitate un iPhone 4.

2. Butonul Mute a fost mutat cu cativa milimetri mai jos in iPhone 4S iar deasupra sa se afla o despartitura intre antene. iPhone 4 GSM nu are asa ceva desi versiunea CDMA are. Daca vi se prezinta un iPhone 4S fara o despartituda intre antene in partea stanga sus atunci stiti ca acel dispozitiv este in realitate un iPhone 4 GSM.

3. iPhone 4S are despartite antenele in partea dreapta sus a terminalului dar iPhone 4 nu are aceasta modificare. Daca vi se prezinta un iPhone 4S fara acea despartitura atunci dispozitivul din fata voastra este in realitate doar un iPhone 4.

4. Siri – iPhone 4 nu are in momentul de fata Siri iar in Settings>General>Siri aveti optiunile noului asistent vocal al Apple. Din pacate in curand aceasta metoda de diferentiere nu va mai fi valabila dar pana una alta daca iPhone-ul are siri in meniul Settings>General atunci sigur este iPhone 4S. Desigur ca rapiditatea cu care deschide meniurile noul iPhone 4S este un factor de luat in considerare.

    Acestea sunt cele 4 metode prin care puteti face diferenta dintre cele doua dispozitive si in baza lor puteti fi siguri ca nu veti fi pacaliti de cineva. Articolul acesta este dedicat in principal celor care cumpara pentru prima oara un terminal iPhone ori celor care nu au detinut un iPhone 4 si nu stiu cum sa faca diferenta.