Infografic: iPod-ul implineste astazi 10 ani!

    Acum exact 10 ani de zile Steve Jobs urca pe scena unei conferinte gazduite de catre Apple si prezenta lumii intregi primul model al iPod pe care il vedeti si in imaginea de mai sus. Dispozitivul avea sa revolutioneze modul in care oamenii ascultau muzica “on the go” si dupa cum vedeti avea sa ajunga si in cele mai indepartate colturi ale lumii. iPod-ul a dat startul unei revolutii care ne-a adus astazi in buzunare dispozitive putin mai mari decat o moneda care sunt capabile sa tina mii de melodii pentru utilizatori si care sunt folosite in lumea intreaga de milioane de oameni.

     La multi ani iPod si sper ca anul viitor zvonurile despre oprirea productiei sa nu fie adevarate. Mai jos aveti clipul in care il vedem pe Steve Jobs prezentand iPod-ul lumii intregi plus un infografic, cu modul in care a evoluat “magicul” produs al celor de la Apple.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kN0SVBCJqLs[/youtube]

6 COMENTARII

  1. Primul meu iPod a fost modelul IPod 5th gen 30 gb acum mai bine de șase ani.

    De atunci modul de a ascultat muzica a-a schimbat …chiar si pe iPhone 4 folosesc zilnic funcția iPod

    Sa vedem ce ne rezerva viitorul

  2. Primul meu iPod și iDevice este un Touch 4G. E zgâriat de l-a luat benga, dar nu-i nimic. Nu-mi pot imagina o zi fără el. Deși am un Samsung Pebble ca mp3 player, nu rezist fără apps și tot felul de chestii cool de la apple. În viitor vreau să achiziționez un iPad sau un iPhone, ținând cont că am o cărămidă aproape nefolosibilă de corby. Aștept iPhone 5, poate vor renunța la sticlă, pentru că sincer mi-e frică să nu îl sparg dacă îmi iau un iP4s.
    Zaone, tu ce părere ai?