i0n1c nu va dezvolta o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5

    Desi acum cateva saptamani i0n1c ne spunea ca a descoperit o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5 si multa lume si-a facut sperante gandindu-se ca acesta va lansa o solutie asemanatoare cu cea disponibila pentru iOS 4.3, din pacate lucrurile nu stau asa. Intr-un tweet publicat aseara i0n1c a spus ca in momentul de fata este ocupat cu scrierea unei carti si nu are timp pentru dezvoltarea unei solutii de jailbreak asa ca toata munca ramane in seama celor de la Dev Team si Chronic Dev Team, doua echipe care sustin ca lucreaza la dezvoltarea unor asemenea solutii de jailbreak.

    i0n1c spune totodata ca orice presupusa solutie de jailbreak in care el este prezentat ca developer nu este adevarata si NU trebuie sa dat bani pe ea, indiferen cine a dezvoltat-o. Din pacate nimeni nu stie cand va fi lansata o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5 asa ca nu va pot raspunde la multiplele intrebari pe care le-ati lasat in comentarii in legatura cu aceasta chestiune. Va reamintesc faptul ca posesorii de iPhone 3GS cu bootrom vechi pot face untethered jailbreak pe iOS 5 folosind ultima versiune a redsn0w sau sn0wbreeze. Un iPhone 3GS are bootrom vechi daca a fost fabricat pana in luna octombrie a anului 2009.

10 COMENTARII

  1. Anunti ca ai gasit o solutie JB pt ios5, ca apoi sa spui ca nu ai timp de asa ceva pt ca scrii o carte mi se parecam tras de par. Ori s-a saturat sa fie intrebat de toti cand iese untethred, ori i-au facut cei de la Apple o oferta :D. Sau ne pregateste o surpriza! Speranta moare ultima.

  2. Mare om o fi si asta . A facut si el un jb unteth si gata e important … Degeaba esti intr-o echipa daca nu te dedici acestei meserii

  3. ceva se intimpla,oricum de prin vara nu mai imi miroase a bine cu jb de cind unu a plecat spre Apple iar altu spre Facebook…dar vorba cintecului..vreau o minune..:)))