Ashon Kutcher il va interpreta pe Steve Jobs intr-un film biografic numit \”Jobs\”

  Celebrul actor american Ashton Kutcher, actualmente implicat in serialul Two and a Half Men, ar fi fost ales pentru a juca rolul lui Steve Jobs intr-un film biografic numit “Jobs”. Filmul va prezenta ascensiunea lui Steve Jobs de la un simplu tanar influentat de miscarea hippie si pana la momentul co-fondarii companiei Apple, deci o perioada destul de scurta a vietii sale. Filmul este separat de cel pe care Sony ar intentiona sa il produca deci vorbim despre doua posibile filme biografice care vor fi lansate anul acesta insa deocamdata stim ca pelicula in care va juca Ashton Kutcher va incepe filmarile in luna mai si va fi probabil lansata undeva prin toamna – iarna.

The King of Twitter is now the King of Apple, as “Two and a Half Men” star Ashton Kutcher is attached to play Steve Jobs in the indie pic “Jobs,” which Joshua Michael Stern (“Swing Vote”) will direct from a script by Matt Whiteley. The film will chronicle Steve Jobs from wayward hippie to co-founder of Apple, where he became one of the most revered creative entrepreneurs of our time. 

  Informatia este desigur neconfirmata de vreo sursa implicata efectiv in proiect si nu se stie daca totul se va desfasura asa cum este prezentat de revista americana care a obtinut informatiile. Sincer sa fiu cred ca Ashton Kutcher nu pare a fi omul potrivit pentru a il interpreta pe legendarul CEO al Apple insa abia la lansarea filmului vom vedea daca alegerea producatorilor a fost cea buna sau nu. Informatiile au fost publicate pe data de 1 aprilie in SUA, deci in cursul noptii, insa cei care le furnizeaza sustin ca nu vorbim despre o farsa insa ramane sa credeti ce vreti.

  Voi ce parere aveti, este potrivit rolul lui Steve Jobs pentru Ashton Kutcher?