Prima Pagina Apple Video: O parodie a biografiei lui Steve Jobs

Video: O parodie a biografiei lui Steve Jobs

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iXt-nlqCJRI[/youtube]

   Ieri a fost oficial lansata biografia lui Steve Jobs care ne aduce foarte multe informatii despre modul in care si-a trait viata unul dintre cei mai cunoscuti presedinti de companie. Steve Jobs vorbeste in carte despre perioadele in care lua LSD, despre regretele privind modul in care a tratat cancerul dar nu uita as arunce, cateva sageti catre persoanele care l-au ranit de-a lungul vietii. Parodia de mai sus repezinta cat se poate de bine unele aspecte ale biografiei lui Jobs insa cred ca exista mult mai multe lucruri care vor iesi in curand la iveala.

 • @!R

  o mizerie ….
  s-au gasit ei repede sa parodieze

 • O mizerie, am urmarit 30 sec … NU are nimeni dreptul sa faca “misto” de viata cuiva decedat, cu atat mai putin de viata unui om care a realizat atatea… toti cretinii se gasesc acum sa iasa cu ceva in evidenta…inclusiv faza cu cancerul mi se pare de tot rahatul.

 • Liviu

  Wake up girls!
  In astfel de situatii, democratia isi arata limitele.

 • crocus

  Luati-o mai usor, oameni buni. Nu a fost nici sfant, nici luptator pentru pace sau drepturile omului 🙂 Dincolo de egoismul si mizantropia lui arhicunoscute, ne-a lasat doar jucarioarele care ne sunt atat de dragi. Cred ca nu trebuie sa-i condamnam prea tare, e doar mistocareala, nu i-au condamnat munca sau realizarile.