Prima Pagina aplicatii Gameloft publica noi screenshot-uri pentru Six Guns si Gangstar Rio: City of...

Gameloft publica noi screenshot-uri pentru Six Guns si Gangstar Rio: City of Saints

    Six Guns si Gangstar Rio: City of Saints sunt doua jocuri pe care Gameloft se pregateste sa le lanseze in viitorul apropiat in App Store iar ieri compania franceza a publicat noi screenshot-uri pentru ambele. Primul este un western in care avem rolul unui vanator de recompense care trebuie sa urmareasca si sa ucida o serie de banditi iar al doilea este inspirat din celebrul Grand Theft Autosi ambele se anunta a fi extrem extrem de interesante. Din pacate stim doar ca lansarea jocurilor va avea loc in toamna acestui an si ca ambele vor functiona pe toate terminalele companiei Apple dar nu stim nimic in legatura cu pretul sau datele efective de lansare.

    Mai jos aveti cateva screenshot-uri publicate de catre Gameloft pe paginile de Facebook ale Six Guns si Gangstar Rio: City of Saints.

Six Guns

Gangstar Rio: City of Saints

 • Six Guns pare chiar interesant. Un Red Dead Redemption in miniatura 🙂

 • Soulyd

  Eu astept Gangstar Rio va fii foarte tare jocul, sper ca va functiona perfect pe iphone 4

 • Daca va fi la fel ca primele 2 (si sunt sanse fff mari), nu va merita nici macar 0.79 euro. Eu regret amarnic banii dati pe Miami.

 • Super grafica din ce se vede din screenshot-uri . Abia astept sa apara !

 • Soulyd

  @razvanry si primele 2 au fost foarte bune! Jucand pe un 3G poate nu este chiar asa de bine, dar pe iPhone 4 este fain ( cu gyro )

 • Soulyd

  Nu se stie cand va fi lansat Gangstar rio???