Prima Pagina Apple iPhone 4S motiveaza multi posesori de terminale BlackBerry sa isi schimbe terminalele

iPhone 4S motiveaza multi posesori de terminale BlackBerry sa isi schimbe terminalele

    In ultimele saptamani serviciile oferite de catre Blackberry la nivel global au avut de suferit de pe urma unor defectiuni tehnice iar asta pare sa fi determinat multi posesori ai unor smartphone-uri ale companiei sa isi schimbe dispozitivele. Site-ul american Gazelle, cel mai mare website care se ocupa de schimbari de terminale mobile, a anuntat ca de la lansarea iPhone 4S si pana acum a crescut cu 80% numarul de terminale Blackberry primite in schimbul unor sume de bani.

Gazelle’s “Chief Gadget Officer’ Anthony Scarsella told CNET that this is “easily the highest volume of BlackBerry trades ever seen period.” That includes a “spike” following this month’s outage. “In the grand scheme of BlackBerry growth over the past month, it can be pretty much entirely attributed to the launch of the iPhone 4S,” Scarsella said.

     Intentiile posesorilor acestui gen de dispozitive par a fi destul de clare, mai exact se pare ca ei intentioneaza sa achizitioneze noul iPhone 4S lansat de catre compania Apple. Cei de la cNET sustin aceasta teorie si se pare ca noul smartphone al companiei Apple ingreuneaza si mai mult situatia companiei RIM care din pacate trece printr-o perioada financiara delicata.

 • horyatm

  Black Berry, mi se pare un telefon mai mult, pentru cei ce au degete mari, si scriu foarte des, un telefon elegant, dar mai mult pentru business man, dar si iPhone, e un telfon extraordinar, iPhone 4S, dupa parerea mea e cel mai bun, nu prea conteaza viteza, 1-2 secunde in plus minus, dar modul de utilizare e extraordinar, iar serviciile, sunt cele mai bune

 • +1

 • ball

  pai si care e faza,daca aia isi vand telefoanele,inseamna ca altii le cumpara,in consecinta numarul utilizatorilor ramane la fel,nu?

 • Vasi

  nu

 • CalinC

  mare chix au dat cu problemele respective…ghinion

 • Horyatm : 1,2 secunde sunt decisive, alea fac diferenta

 • Tim

  Orice smartphone nu sta in fata bb la tastat. D’aia e bb business oriented si iphone nu. In rest, asa este lumea renunta la bb si trece pe iphone sau sgs2 dar dim cu totul alte motive decat cele legate de business