Tablete iPad si jucarii Angry Birds vor ajunge in statia spatiala internationala

    La mai mult de un an si jumatate de la lansarea primei tablete iPad si a primei jucarii Angry Birds, statia spatiala internationala va fi echipata cu produsul celor de la Apple. Nu americanii sunt cei care trimit tableta in spatiu ci rusii care au decis ca doua tablete iPad ale companiei Apple vor ajunge la cosmonautii aflati in statia spatiala internationala. Desigur ca produse Apple exista deja acolo si vorbim despre iPod-uri si un iPhone iar tabletele iPad vor fi cel de-al treilea ti[ produs al Apple de care se va bucura personalul statiei.

Popular tablet computers and the red feathered star of a leading video game played on them are bound for the International Space Station (ISS) aboard two upcoming Russian space launches. Two Apple iPads are packed on board the next unmanned resupply vehicle to fly to the space station, set for launch later this month. And a stuffed toy doll of the red bird from Rovio Mobile’s “Angry Birds” puzzle game will accompany the next three crew members to depart Earth for the ISS next month.

    Tabletele iPad ale companiei Apple sunt cele mai populare din lume, sunt lidere de piata pe segmentul lor si au parte de publicitate constanta din partea celor care le utilizeaza si le trimit in cele mai diverse locuri. Mai mult decat atat, cei de la Rovio se bucura de o atentie la fel de mare avand in vedere ca jucarii facute dupa personajele din jocul lor ajung in din nou pe micile ecrane.