Prima Pagina Apple Unii britanici sunt nemultumiti de iPhone 4S

Unii britanici sunt nemultumiti de iPhone 4S

   Desi iPhone 4S a generat initial un val de nemultumiri in randul fanilor companiei Apple, terminalul s-a vandut foarte bine in toate tarile in care a fost lansat insa cei care au reusit sa puna mana pe un asemenea dispozitiv par a nu fi chiar atat de incantati de el. In Marea Britanie o treime dintre utilizatori sunt nemultumiti de noul iPhone 4S considerand ca Apple ar fi trebuit sa implementeze mai multe functii noi in el. Sondajul a fost facut pe un site care comercializeaza smartphone-uri si la sondaj au participat 1500 de persoane.

    Interesant este ca 30% dintre cei care au raspuns la sondaj ar cumpara un terminal iPhone 4S al companiei Apple insa probabil vorbim despre utilizatori care fie au un iPhone vechi fie iubesc produsele companiei. In general utilizatorii au pareri impartite in legatura cu iPhone-ul lansat acum cateva saptamani de catre Apple, unii fiind multumiti de achizitia facuta, altii fiind mai mult decat dezamagiti. Eu unul sunt un posesor multumit de iPhone 4S si pentru mine investitia a meritat.

 • claudiu91

  si eu care credeam ca tot globul e nemultumit de 4s:))

 • Mankid40

  Aia nemultumuti ar trebui sa vina sa arunce cu ifoanele noi in mine, si apoi sa plece inapoi!
  (((:))))

 • Paul Adrian

  Acolo pe site mai mult ca sigur au votat si posesori de android sau nokia 3310 doar ca sa dea si ei o bila neagra.Sondaj real e cel care ruleaza acum in romania si probabil in restul lumii.Am primit mail de la apple sa raspund la cateva intrebari in legatura cu iphone.

 • horyatm

  da, cum zice paul, sondajul este fals, ar fi interesant sa fie o aplicatie care ruleaza doar pe iPhone 4S, in care sa te intrebe lucrul asta, FREE, asa ar fi sigur cine ar vota, nu voteaza cine vrea, mai ales aia cu Nokia, care sunt total pe langa subiect, si cei cu androidu, care sunt impotriva Apple. Stirea este aiurea, n-are sens

 • Cristi

  Da, sondajele facute de Apple pentru Apple sunt cele mai bune. Ma lesi …