Prima Pagina aplicatii Unified for iPod unifica aplicatiile iPod si Videos in iOS 5

Unified for iPod unifica aplicatiile iPod si Videos in iOS 5

    In iOS 5 Apple a modificat cateva lucruri importante insa nu a uitat sa implementeze o modificare disponibila pe tableta iPad si iPod Touch inca de la lansarea lor. Aplicatia iPod a fost despartita in doua aplicatii, cea de-a doua numindu-se Videos si continand toate clipurile video copiate pe terminalele noastre. Pentru multi modificarea nu avea rost deoarece in loc sa gasim toate fisierele multimedia in acelasi loc trebuia sa folosim doua aplicatii diferite si Apple a complicat lucrurile in loc sa le simplifice.

     Ei bine pentru cei care vor sa simplifice totul la loc exista Unified for iPod, un tweak care combina cele doua aplicatii intr-una singura, exact asa cum le avem si pe iOS 4. Dupa instalarea acestui tweak veti avea in aplicatia iPod din iOS 5 un nou meniu numit videos in care veti avea listat intregul continut video disponibil pe terminalul vostru. Instalarea tweak-ului nu va avea efecte negative asupra fisierelor disponibile in terminalele voastre si totul va fi cat se poate de simplu si usor de utilizat.

     Unified for iPod este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi.

 • zoltar1308

  Offtopic stiti cumva daca pe iPhone 4s se poate jailbreack????

  Bafta z-1.

 • Urdes Ionut

  Apple a facut o mare porcarie cu aplicatiile astea 2 diferite, bine ca exista cydia..

 • Dragos1

  Salut zaone…exista vreun tweak care sa iti aduca ce aduce sbsettings in notification center?sau ma rog macar 3g data si wireless

 • adi

  @Dragos1
  la ultima versiune de SBSettings, ai optiune in meniul More din aplicatie sa o integrezi in Notification Center.

 • Victor Bulgar

  Chiar ma bucur ca sunt 2 aplicatii diferite, demult asteptam asa ceva, nu consider ca clipurile video trebuie sa stea impreuna cu muzica. Altceva ar fi fost, daca Apple implementa o aplicatie Galerie, cu tot continutul multimedia din sistem, inclusiv imagini, si apoi sa fie grupate pe categorii: muzica, video, foto.