Prima Pagina Microsoft Video: Tehnologia viitorului vazuta prin ochii companiei RIM

Video: Tehnologia viitorului vazuta prin ochii companiei RIM

[vimeo]http://vimeo.com/31211723[/vimeo]

   Ieri va prezentam un clip video facut de catre compania Microsoft care ne arata o viziune foarte interesanta asupra tehnologiei care ar putea fi disponibila in viitor in lumea in care traim. Acolo vorbeam despre un concept cu totul inedit care din pacate nu ar putea fi aplicat prea curand, insa astazi vin cu alt concept al companiei RIM, concept care nu pare chiar atat de imposibil de realizat. Cei de la RIM se axeaza pe dispozitive touchscreen care comunica intre ele folosind probabil tehnologia NFC si sincer sa fiu vad asemenea dispozitive lansate pe piata in urmatorii ani.

   Spre deosebire de Microsoft, RIM ne arata o viziune mult mai realista pe care compania canadiana ar putea-o dezvolta in viitor si daca ar face-o ar schimba multe in mentalitatea consumatorilor.

 • Soulyd

  Apple nu a facut un asemenea concept? Eu as fi foarte interesat sa vad cum vede Apple viitorul!

 • Apple nu face video cu concepte. Apple le pune in practica

 • Cosmin

  Ce atatea concepte peste concepte …. iesi pe scena cu prezentarea produsului care face asta si maine scoate-l la vanzare. Mai putine concepte si mai multe produse.

 • VirgIl

  E foarte faina idee. as cumpara acest device daca acest concept ar fi pus in practica:). Ramane doar sa asteptam…

 • djcata

  pai lka apple e simplu ei vad viitorul in care toata lumea foloseste os x sau ios ……… stiti cum era gluma aia cu windows care ar rula pe automobile si ar intreba esti sigur ca vrei sa franezi ? asa si la apple ar fi : vrei sa franezi ? trebuie sa deschizi itunes inainte si numai de acolo se poate

 • cristi

  uitati-va aici… ce ziceti de asta? sunt intr-adevar doar niste concepte la care se presupune ca se lucreaza de ceva vreme.

  http://www.youtube.com/watch?v=6Cf7IL_eZ38