Prima Pagina Apple Userland untethered jailbreak in lucru pentru iPhone 4S si iPad 2

Userland untethered jailbreak in lucru pentru iPhone 4S si iPad 2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oJVGl1eRW2A[/youtube]

    Dimineata va spuneam ca Dev Team a reusit sa faca jailbreak terminalului iPhone 4S, v-am prezentat si dovezile publicate de catre ei pe internet si acum va spun vestea proasta: solutia este userland. MuscleNerd a confirmat intr-un tweet ca vorbim despre o solutie de jailbreak care va fi userland si implicit untethered. Spun ca va fi implicit untethered deoarece altfel nu are cum functiona o solutie de jailbreak userland deci partea buna este ca vom scapa de refacerea jailbreak-ului la restart. Intre timp clipul video de mai sus a fost publicat de catre MuscleNerd insa in el se prezinta o solutie de jailbreak pentru iPad 2 si iOS 5 fara a ni se demonstra daca e untethered sau nu.

    Ce inseamna o solutie de jailbreak userland? Ei bine explicatia este simpla: jailbreak-ul se implementeaza in terminal abia dupa ce dispozitivul a fost activat cu o cartela de telefonie a operatorului pe care este codat. Practic acum cei care au terminale codate NU vor putea face hacktivare dispozitivelor folosind acest userland jailbreak. Vestea este proasta pentru cei cu iPhone 4S cumparat din strainatate in speranta ca il vor putea decoda deoarece fara o cartela a operatorului pe care e codat terminalul ei nu vor putea face absolut nimic.

     Cei care au terminale iPhone 3GS/4 codate pe o retea straina vor putea face hacktivare cu sn0wbreeze, de exemplu, si apoi vor putea implementa userland jailbreak-ul peste acel jailbreak si vor avea tethered jailbreak. Desigur ca mai multe vom afla cand solutiile vor fi efectiv publicate si atunci va voi anunta ce si cum puteti face.

 • fanta

  Sa inteleg ca pe un iPhone 4 neverlocked pot folosi acest jailbreak fara probleme. N-am inteles prea bine…este untethered? Daca da, unde pot gasi acest jailbreak? Facusem acum cateva zile jailbreak semitethered si m-am ales cu telefonul blocat cand mi-era lumea mai draga. S-a restartat si a ramas blocat la logo-ul Apple si a trebuit sa-i fac restore.

 • KFF

  Untethered e jailbreak care functioneaza si dupa restart fara sa mai faci nimic .

  De-abia astept untethered pt iPad2 si iPhone4.

 • Marcel

  Si daca am un iPad 2 3G din SUA, voi putea sa ii fac jailbreak. A venit cu o cartela AT&T, daca nu are nevoie sa se conecteze pe reteaua operatorului (AT&T) ci doar sa verifice ca cartela AT&T este inauntru, practic ar trebui sa functioneze, nu?

 • dumi

  @fanta scrie si sus in articol ca se stie daca e untethered/tethered, si in legatura cu blocatu terminalului dupa ce l`ai inchis , nu trebuia restore ci refacut jailbreak`u .chestie de 3 4 min 😀

 • dumi

  ca NU se stie * …pardon

 • @Marcel: Da, cand apare ii poti face.

 • fanta

  @Dumi
  Da…imi cer scuze. Nu am citit atent postul. Cat despre jailbreak am specificat ca i-am facut semitethered asa ca nu ar fi trebuit sa se blocheze ca sa ii fac din nou jailbreak. Ar fi trebuit, din cate stiu, sa booteze fara a mai ptea insa folosi aplicatiile instalate cu ajutorul Cydia, mail-ul nativ, Safari etc. dar nu a facut-o asa ca a trebuit sa-i fac restore.

 • zoltar1308

  Salut zaone mi-am luat si eu un 4s aseara sigilat dar in 24 de ore cred ca am ramas fara semnal de 6 ori. Crezi ca telu are cava sau sa fie din restore backup. Multumesc anticipat pentru raspuns.BAFTA

 • Cred ca e de la restore.

 • tinywings

  Ce bine…. De-abea astept sbsettings in notification center

 • Mousey

  Si daca avem iPhone 4S neverlocked (de la eMAG) pot face jailbreak chiar daca e userland, nu?

 • AlexMihail

  @mousey: da.

 • alex

  o sa mearga si pe ipad 2 3g de la emag? are cartela de vodafone in el .
  sper ca da pentru ca am deja un folder cu aplicatii care asteapta sa fie instalate de 2 luni :))

 • Sorin Vestemean

  ooooooo da . Abia astept 🙂