iPhone 4S jailbroken de catre Dev Team!

    La doar doua saptamani de la lansarea iPhone 4S pe piata Dev Team a reusit sa prezinte primele imagini cu terminalul jailbroken si cu Cydia instalata. Din pacate Dev Team sustine ca solutia de jailbreak este preliminara si are foarte multe lucruri lipsa asa ca lansarea oficiala nu poate avea loc deocamdata. Desigur ca ne asteptam la asa ceva avand in vedere ca vorbim despre un dispozitiv nou cu un sistem de operare nou si in general solutiile de jailbreak se lanseaza la aproximativ o luna dupa lansarea dispozitivului.

    Dev Team nu spune daca solutia de jailbreak este tethered sau untethered dar presupun ca pentru inceput e tethered. Desigur ca pana la lansarea oficiala ea va fi untethered si va fi disponibila pentru toate iDevice-urile, inclusiv iPad 2 insa pentru moment pe mine nu m-ar deranja sa am una tethered. Sper ca Dev Team sa lanseze pana la sfarsitul lunii noiembrie noua solutie de jailbreak pentru iPhone 4S insa ei nu au prezentat termene pentru terminarea proiectului asa ca vom avea de asteptat.

     Nu uitati ca si Chronic Dev Team lucreaza in acelasi timp la o solutie de untethered jailbreak dar ei nu au prezentat vreo dovada ca ea ar functiona pe iPhone 4S si iPad 2.

7 COMENTARII

  1. referitor la ultimul rind…probabil vor sa lanseze ceva finisat,fara probleme…de aia nu se grabesc ca primii sa arate cam ce au facut pina acum…