Video: iPhone 4S vs Samsung Galaxy S II vs Motorola Droid Bionic

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nuEINKBlNBk[/youtube]

   Cei de la PhoneArena au comparat trei dintre cele mai interesante smartphone-uri ale momentului : iPhone 4S vs Samsung Galaxy S II vs Motorola Droid Bionic insa vorbim despre teste care nu implica verificarea performantelor dispozitivelor. iPhone 4S si Galaxy S II sunt cele mai fluide, au cea mai buna camera si in general reprezinta principalele smartphone-uri intre care un consumator trebuie sa faca alegerea in momentul de fata. Acum depinde de fiecare sa isi aleaga dispozitivul care i se potriveste mai bine, fiecare dintre ele avand propriile puncte slabe/forte.

    Motorola Droid Bionic este un smartphone lent, cu o camera slaba si din pacate arata limitarile uneia dintre cele mai mari companii de pe glob. Mai jos aveti o comparatie intre calitatea filmelor inregistrate cu cele trei terminale. Privind primul video imi doresc sa vad in iPhone 5 macar un ecran de 4 inch.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CA8-IOGswfQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vNvzzmDdMQo[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UEOnGAMpMcM[/youtube]

Articolul precedentApple cade pe locul doi in topul producatorilor de smartphone-uri
Articolul următoriPhone 4S jailbroken de catre Dev Team!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.