Prima Pagina Apple Video: iPhone 4S vs Samsung Galaxy S II vs Motorola Droid Bionic

Video: iPhone 4S vs Samsung Galaxy S II vs Motorola Droid Bionic

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nuEINKBlNBk[/youtube]

   Cei de la PhoneArena au comparat trei dintre cele mai interesante smartphone-uri ale momentului : iPhone 4S vs Samsung Galaxy S II vs Motorola Droid Bionic insa vorbim despre teste care nu implica verificarea performantelor dispozitivelor. iPhone 4S si Galaxy S II sunt cele mai fluide, au cea mai buna camera si in general reprezinta principalele smartphone-uri intre care un consumator trebuie sa faca alegerea in momentul de fata. Acum depinde de fiecare sa isi aleaga dispozitivul care i se potriveste mai bine, fiecare dintre ele avand propriile puncte slabe/forte.

    Motorola Droid Bionic este un smartphone lent, cu o camera slaba si din pacate arata limitarile uneia dintre cele mai mari companii de pe glob. Mai jos aveti o comparatie intre calitatea filmelor inregistrate cu cele trei terminale. Privind primul video imi doresc sa vad in iPhone 5 macar un ecran de 4 inch.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CA8-IOGswfQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vNvzzmDdMQo[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UEOnGAMpMcM[/youtube]

 • radu

  in videoclip nu este nici un SGS 2

 • Este SII-ul pentru T-Mobile.

 • Me

  Am scris un coment, care intai a aparut….apoi, vad ca a disparut, in mod subit….e o problema, ca eu cred ca Motorola are camera mai buna decat cea a iphone-ului ?…o asa mare problema ? 🙂

 • Nope, problema e ca in general nu accept comentarii de la cei care nu se semneaza 😉
  Ok, e mai buna camera Motorola, fiecare cu parerea lui.

 • Me

  1. Ce inseamna semnatura ?..banuiesc ca te-ai referit la adresa de mail valida….daca m-as “semna” si as jigni unele persoane de pe aici, ar fi ok ?….banuiesc ca e mai important continutul comment-ului, decat cum semneaza fiecare….
  2. Nu am pus, initial, mail-ul real, pentru ca acum ceva timp, mi-am facut cont pe site-ul tau si dupa ceva timp, cinea ti-a “spart” site-ul (sau asa ai spus tu) si a luat toata baza de date cu emailuri. Intamplator, la foarte putin timp, am inceput sa primesc tot felul de mail-uri cu oferte….parerea mea (pe care ai spus ca mi-o pot exprima) este ca exista posibilitatea ca tu sa fi dat toata baza de date cu adrese de mail…:) chiar de nu ai facut acest lucru….:)
  3. In nici un caz, camera de pe Motorola, e chiar atat de proasta, compatariv cu celelalte…parerea mea 🙂

 • Dap, mi-am spart singur site-ul si am vazut baza de date. Ai gandit-o bine pe asta. spor.