redd00r aduce iOS 5 pe iPhone 3G si iPod Touch 2G

  iOS 4.2.1 este ultima versiune a iOS disponibila iPhone 3G si iPod Touch 2G, Apple luand decizia de a nu mai oferi si iOS 4.3 pentru respectivele terminale deoarece ele aveau dificultati in a rula fara probleme sistemul de operare. iOS 5 nu este disponibil pentru ele insa pentru cei care doresc totusi sa aiba look-ul si functiile acestui sistem de operare pe iPhone 3G si iPod Touch 2G exista un proiect numit redd00r care va aduce custom ipsw-uri special facute pentru a arata precum iOS 5. Aceste custom ipsw-uri sunt in realitate versiuni modificate ale iOS 4.2.1 insa utilizatorii ar trebui teoretic sa simta ca au iOS 5 instalat pe propriile terminale.

   Proiectul a fost initiat de catre cei de la whited00r care pana acum au adus iOS 4 pe iPhone 2G si iPod Touch 1G. Proiectul este in curs de dezvoltare in momentul de fata si in urmatoarele saptamani/luni ar trebui sa apara primele custom ipsw-uri pentru iPhone 3G si iPod Touch 2G. Cand vor fi lansate aceste ipsw-uri va voi anunta si va voi explica procesul prin care le puteti instala.

Articolul precedentVideo: The Siri song
Articolul următorSiri – cenzura si cum poate fi imbunatatit un sistem imperfect
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.