Epoch – un nou joc dezvoltat folosind motorul grafic Unreal Engine 3

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lfNIpeckato[/youtube]

    Epic Games este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri pentru platforma iOS si anul trecut a decis sa aduca motorul grafic Unreal Engine 3 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS. Motor grafic folosit si in jocul Infinity Blade avea sa fie utilizat mai tarziu in alte jocuri populare din App Store iar acum va vorbesc despre unul nou numit Epoch. Actiunea din Epoch se desfasoara intr-o lume post-apocaliptica in care voi trebuie sa va luptati cu pentru a descoperi cauza razboiului care a decimat populatia globului.

Created by ex-Irrational Games developers Andrew James and Ed Orman, Epoch takes place in a post-apocalyptic world, where you fight a never-ending robot war to unravel the mystery of the planet’s end. 

Combat is handled with simple flicks and swipes of your device’s screen, as you quickly vault between multiple cover points and pop-up to fill your opponents with lead.

   Interesant pentru acest joc este faptul ca noi vom controla personajele folosind swype-uri, adica exact precum in cazul Infinity Blade. Deocamdata doar screenshot-urile din acest articol au fost publicate pentru joc si nu se stie cand va fi oficial lansat in App Store sau cat va costa.

1 COMENTARIU