Video: Orange Romania iti schimba calatoria cu metroul

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JHL4bbb7D-s[/youtube]

   La inceputul lunii noiembrie v-am anuntat ca Orange este primul operator din Romania care ofera internet gratuit in metroul din Bucuresti. In toata luna noiembrie peste 82.000 de clienti s-au conectat la antenele Orange Romania din metrou si au generat o crestere in traficul lunar cu aproximativ 40%, totul multumita promotiei derulate de companie. Din pacate pe data de 31 decembrie promotia se va incheia insa partea buna este ca internetul 3G ramane activ in statiile de metrou dar si pe tronsonul dintre ele, pe aproape intreg traseul metroului din Bucuresti.

   In ideea de a invita oamenii sa utilizeze internetul gratuit oferit in aceasta perioada, Orange Romania a instalat materiale publicitare in majoritatea statiilor de metrou insa in statia Unirii 2 gasiti ceva foarte interesant. Orange a montat un panou format din 10 ecrane pe care sunt afisate mesajele celor care comenteaza pe pagina de pe Facebook a operatorului. Deasupra fiecarui scaun din fata panoului exista cate un senzor care detecteaza miscarile iar atunci cand va asezati pe un scaun mesajul de deasupra voastra se va modifica automat. Ideea este extrem de interesanta si daca doriti ca mesajul vostru sa apara acolo trebuie doar sa accesati pagina de pe FaceBook a Orange Romania si sa publicati un mesaj decent.

   Promotia pentru internet gratuit la metrou se va incheia pe data de 31 decembrie 2011 insa dupa aceea beneficiati de internet gratuit prin intermediul Wi-Fi HotSpot-urilo din Centrul Vechi al Bucurestiului si din alte cateva locatii din capitala iar mai multe informatii gasiti aici.