Video: PlugBug incarca un MacBook si o tableta iPad in acelasi timp

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ia5gsiaL9Rk[/youtube]

  PlugBug este un nou accesoriu pentru posesorii de produse Apple care promite sa incarce un MacBook si o tableta iPad in acelasi timp. Dispozitivul se monteaza pe incarcatorul normal al unui MacBook si curentul preluat din priza il imparte in doua iesiri, una de 10W pentru tableta iPad si una pentru MacBook. Clipul video de mai sus descrie cat se paote de bine conceptul in baza caruia functioneaza accesoriul si observati ca el are un locas USB in care cablul tabletei se poate conecta fara probleme si prin care este transferat curentul.

PlugBug is a 10W USB wall charger that piggybacks onto your MacBook Power Adapter, creating a totally unique, all-in-one, dual charger for MacBook + iPad or iPhone. That means you can charge your MacBook + iPad or iPhone at the same time using one wall outlet. Remarkably simple and elegantly designed, this go anywhere power pack means one less charger to carry and one less wall outlet to find. PlugBug simplifies your life in a way you never imagined.

  PlugBug rezolva problema ocuparii prizelor cu incarcarea iDevice-urilor companiei Apple si folosind-ul nu veti mai avea nevoie decat de un singur locas al prizei. Deocamdata accesoriul este disponibil doar pentru prize americane insa in curand va fi disponibila si o versiune pentru tarile europene care au altfel de prize decat cele din SUA. Pretul unui asemenea accesoriu este de 35% si o comanda puteti plasa aici iar daca aveti un adaptor pentru prize din Romania nu cred ca veti avea probleme cu incarcarea.