Aplicatia iDevice.ro 1.2 disponibila in App Store!

    Astazi am placerea de a va anunta ca noua versiune a aplicatiei iDevice.ro a fost acceptata in App Store in timp record. Dimineata am trimis noua versiune a aplicatiei la Apple si acum ea este deja disponibila pentru download iar cu aceasta ocazie le multumesc celor de acolo. Primul lucru despre care voi vorbi este colaborarea cu evoMAG.ro care a devenit sponsorul aplicatiei iDevice.ro insa asta nu este tot deoarece va asteapta multe surprize in urmatoarele saptamani dar voi vorbi in detaliu despre ele intr-un alt articol din cursul zilei de astazi. Accesand iconita evoMAG.ro din aplicatie veti fi directionati catre lista de promotii zilnice a unuia dintre cele mai mari magazine online din Romania. Cei de la evoMAG.ro au cateva zeci de mii de produse in oferta, o lista impresionanta de accesorii pentru iDevice-uri si totul la pretui mai mult decat bune. Le multumesc celor de la evoMAG.ro pentru curajul de a sponsoriza o aplicatie pentru iOS si le multumesc pentru tot ce va urma.

     Revenind la aplicatie, am imbunatatit semnificativ performantele aplicatiei astfel ca experienta de utilizare ar trebui sa fie mult mai buna. Cand incarcati paginile versiunii mobile a iDevice.ro lasati terminalele sa termine complet de incarcat elementele din pagina pentru a avea parte de o navigare fluida fara intreruperi. Webview-ul din aplicatie nu afiseaza celebrele checkerboards care apar in Safari cand o parte dintr-o pagina web nu este 100% incarcata si daca voi faceti scroll inainte de a se incarca tot continutul veti avea senzatia ca scroll-ul merge greoi. Daca lasati pagina sa se incarce complet totul ar trebui sa fie ok.

     Pe langa imbunatatirea performantelor am adaugat si butoane pentru Back/Forward printre articole astfel ca acum veti putea reveni mult mai usor la o pagina deja citita. Pentru a trece de la un articol citit la cel precedent sau anterior aveti in tema mobila butoane, exact sub cele care permit partajarea articolului pe Twitter, Facebook, etc. Am mai implementat si un buton care permite trimiterea unui articol prin e-mail unui prieten si in final am adaugat o sectiune de articole favorite. Puteti trimite un articol pe e-mail si puteti adauga unul la lista de articole favorite prin accesarea butonului din partea dreapta jos atunci cand deschideti prima pagina a site-ului.

     Sper ca pana de Craciun sa reusim sa transformam complet o parte a aplicatiei si cred ca veti fi placut surprinsi de rezultatul final. Acestea fiind spuse, va invit sa descarcati versiunea 1.2 a aplicatiei iDevice.ro. In final ii multumesc lui Victor pentru munca depusa la aceasta aplicatie, pe care o gasiti si in portofoliul sau.

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

Gratuit

s





Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este cea mai mare comunitate a utilizatorilor de iPhone/iPad si iPod Touch din Romania.

Aici veti gasi zilnic cele mai noi stiri, cele mai noi aplicatii disponibile gratuit sau la reducere plus…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.7 Mb