iPhone 4 8GB disponibil de maine in magazinele Cosmote si Germanos la preturi mici

   Impreuna cu iPhone 4S ajunge in Romania si versiunea de 8 GB a iPhone 4 iar Cosmote tocmai a anuntat ca incepand de maine terminalul va fi disponibil in magazinele proprii si in magazinele Germanos. Dispozitivul va putea fi achizitionat la preturi incepand cu 299 RON la abonament si 2349 RON fara abonament. Avand in vedere  ca vorbim despre terminale care sunt factory unlocked si pot fi folosite in orice retea vorbim, cred, despre cel mai mic pret pentru iPhone 4 disponibil la un operator din Romania in momentul de fata. Practic pretul de achizitie la abonament este de aproximativ 80€, pret la care putea fi achizitionat iPhone 3GS in aceeasi perioada a anului trecut.

Ne face placere sa va anuntam ca iPhone 4 de 8GB intra in portofoliul COSMOTE Romania si va fi disponibil in mai multe magazine COSMOTE si Germanos incepand de vineri, 4 noiembrie. iPhone 4 de 8GB va putea fi achizitionat, atat pe negru, cat si pe alb, la preturi incepand de la 299 RON (TVA inclus) impreuna cu planul tarifar COSMOTE Adventure sau la 2349 RON (TVA inclus) fara abonament. Mai multe detalii sunt disponibile pe http://www.cosmote.ro/iphone sau www.apple.com/iphone.

In ceea ce priveste noul iPhone 4S, disponibil din 11 noiembrie in reteaua de distributie a COSMOTE, vom reveni curand cu detalii.