Apple pregateste doua prototipuri ale tablete iPad 3 pentru 2012

11

   Dupa informatiile de dimineata despre iPad 3, aflam acum ca partenerii companiei Apple primesc comenzi pentru doua prototipuri ale tabletei, prototipuri care urmeaza sa fie testate de inginerii Apple in viitorul apropiat. J1 si J2 sunt denumirile celor doua prototipuri iar ambele ar trebui sa intruchipeze noul model al tabletei iPad care ar trebui sa ajunga pe rafturile magazinelor in luna martie a anului viitor. Prototipul J1 ar fi o tableta iPad 2 mai subtire si cu baterie mai buna insa cu aceleasi specificatii iar prototipul J2 ar trebui sa fie o tableta iPad cu Retina Display si aceleasi specificatii precum J1.

The sources pointed out that the J2 project seems to be an upgrade version of the J1 and although Apple has not yet decided which project will be used for the final launch, Apple is likely to make the final decision based on its needs. As for the upstream side, the component suppliers have already conducted pilot production and prepared for mass production.

    Apple nu a decis inca prototipul care urmeaza sa fie lansat pe piata si aceasta decizie va avea la baza capacitatea partenerilor de a produce destule ecrane retina pentru a acoperi cererea de pe piata. Daca LG si Samsung nu vor reusi sa produca indeajuns de multe ecrane pentru Apple atunci este foarte posibil ca in primavara sa asistam la lansarea unei tablete iPad 3 care nu va fi cu mult diferita fata de actualul model. Daca ecrane destule vor putea fi produse atunci vom avea in sfarsit o tableta iPad 3 cu Retina Display ce are o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli.

    Eu unul sper ca iPad 3 sa aduca Retina Display altfel imi este greu sa concept vanzari la fel de bune avand in vedere ca noi tablete Android urmeaza sa fie lansate pe piata.