Apple pregateste doua prototipuri ale tablete iPad 3 pentru 2012

   Dupa informatiile de dimineata despre iPad 3, aflam acum ca partenerii companiei Apple primesc comenzi pentru doua prototipuri ale tabletei, prototipuri care urmeaza sa fie testate de inginerii Apple in viitorul apropiat. J1 si J2 sunt denumirile celor doua prototipuri iar ambele ar trebui sa intruchipeze noul model al tabletei iPad care ar trebui sa ajunga pe rafturile magazinelor in luna martie a anului viitor. Prototipul J1 ar fi o tableta iPad 2 mai subtire si cu baterie mai buna insa cu aceleasi specificatii iar prototipul J2 ar trebui sa fie o tableta iPad cu Retina Display si aceleasi specificatii precum J1.

The sources pointed out that the J2 project seems to be an upgrade version of the J1 and although Apple has not yet decided which project will be used for the final launch, Apple is likely to make the final decision based on its needs. As for the upstream side, the component suppliers have already conducted pilot production and prepared for mass production.

    Apple nu a decis inca prototipul care urmeaza sa fie lansat pe piata si aceasta decizie va avea la baza capacitatea partenerilor de a produce destule ecrane retina pentru a acoperi cererea de pe piata. Daca LG si Samsung nu vor reusi sa produca indeajuns de multe ecrane pentru Apple atunci este foarte posibil ca in primavara sa asistam la lansarea unei tablete iPad 3 care nu va fi cu mult diferita fata de actualul model. Daca ecrane destule vor putea fi produse atunci vom avea in sfarsit o tableta iPad 3 cu Retina Display ce are o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli.

    Eu unul sper ca iPad 3 sa aduca Retina Display altfel imi este greu sa concept vanzari la fel de bune avand in vedere ca noi tablete Android urmeaza sa fie lansate pe piata.

11 COMENTARII

  1. nici nu au terminat bine cu “rumors” despre iphone “5” ca deja au inceput sa arunce zvonuri inutile despre o tableta care va fi lansata deabia la primavara. Damn !

  2. Neah, nu mai public orice rahat. Chestia cu 2 prototipuri mi se pare mai mult decat veridica avand in vedere problemele de productie ale ecranelor.

  3. baga retina si orice joc care il voi juca se va vedea pixelat (pentru urmatoarele 4-5 luni dupa lansare) . deja vorbim de rezolutii imense pentru o tableta

  4. @Andrei m. in Romania poate…. dar in alte tari vor fi la acelasi pret cu ipad1/2 chiar si cu retina display, politica Apple este asa… in fiecare an scoate un produs, dar la acelasi pret! Daca va fi prototipul j1 nu mai are rost sa lanseze, fara procesor quad-core si retina nu prea are rost, de ce? Ca androizii vor avea tablete quad-core si cu ecrane de rezulutii mai mari ca a iPad-ului, daca vor sa tina pasul cu ei, ar trebui sa lanseze un iPad mai imbunatatit!

  5. Da, mereu se zice că dacă nu are nu știu ce degeaba le scoate. La fel și cu 4S….și uite că bate toate recordurile de vânzări….probabil nici ei nu se așteptau la asta… 😉

  6. Conteaza cum se misca tableta, acum ca are 2x sau 4x daca se misca ca naiba mai bine un ipad 2 restilizat, care stii ca merge f bine.

  7. In noul iPad s-ar putea sa vedem un noi chip A6 ! Retina Display e un must have it pentru iPad ! Cine are iPhone 4/4S si iPad simte diferenta ! Bine , nu ar strica nici la Mac-uri un “retina display” ! Insa in viitor toate se vor face ! Apple le face cu cap pe toate ! Cat despre Android ….stim bine ca ei scot produse cu ecran de ” n Inch” dar cu o rezolutie de c**at 🙂 ! Iar povestea cu j1 si j2 e un zvon de 2 bani ! 1 tableta pe an si buna 🙂

  8. daca il face mai subtire/usor sau macar sa le mentina. dar sa bage 4gb ram si procesor i5 …si placa video 1-2gb….sa avem jocuri adevarate pe el..l