iOS 5.0.1 beta 2 aduce un baseband nou pentru iPhone 4S, ar putea imbunatati si mai mult autonomia bateriei

    O noutate pe care nu am remarcat-o in iOS 5.0.1 beta 1 este actualizarea baseband-ului terminalului iPhone 4S la versiunea 1.0.12, lucru care ar fi putut contribui la imbunatatirea autonomiei bateriei. Acum in versiunea beta 2 a sistemului de operare avem inca un baseband nou, versiunea 1.0.13 si este un semn clar ca Apple a gasit anumite metode de a imbunatati modul in care functioneaza chip-ul baseband al iPhone 4S. Pe iOS 5 am observat un consum destul de mare al bateriei in timpul utilizarii unei retele 3G, consum care s-a redus in iOS 5.0.1 beta 1. In versiunea beta 2 autonomia ar putea fi chiar si mai buna insa mai multe va voi putea spune maine sau duminica.

    Actualizarea baseband-ului ar putea fi o veste proasta pentru Dev Team care ar putea lucra la o solutie de unlock pentru noul dispozitiv. Desi teoretic Apple nu stie ce exploit-uri are Dev Team, in trecut anumiti membri au spus in mod public, ca unele exploit-uri ar fi ajuns la Apple desi nimeni nu ar fi trebuit sa le dea. In concluzie, iOS 5.0.1 beta 2 aduce un baseband nou care ar putea imbunatati si mai mult autonomia bateriei pentru iPhone 4S si restul terminalelor.

9 COMENTARII

  1. salut. de ce nu puneti link pt toata lumea catre 5.0.2 asa beta cum este? nu toti suntem beta testeri, dar am vrea si noi sa il testam…cred ca nu sunt singurul

  2. am inteles – sincer mi se pare o tampenie; un test corect este pt toata lumea, nu doar pt unii. Poate asa ajung sa corecteze mai multe probleme…de curiozitate, toti mega beta testerii, o fi anuntat vreounul la Apple ca 5.0 rupe bateria? Daca da, se vede…Merci de raspuns

  3. Florica,update-urile beta nu sunt destinate publicului larg,pt ca,sa zicem,conecteaza unul device-ul la itunes,vede ca e un update disponibil,si il instaleaza.Apoi,din cauza ca e beta,sunt bug-uri si nu ii merg diverse functii.Imediat incepe sa blesteme apple,etc :)).

  4. @Florica si tu poti fi tester dar trebuie sa inscrii in randul dezvoltatorilor de applicatii pentru iOS si trebuie sa platesti si taxa de 100$ pe an. Daca nu e problema banilor in Romania e destul de greu sa inscrii (nu poti selecta Romania la inscriere) si trebuie sa comunici cu Apple prin faxuri.

  5. Daca dadeai si tu 10$ cum am dat eu … puteai sa iti instalezi ios 5 tocmai de atunci cand a aparut.Asa pot sa instalez orice beta care a aparut, oricum acum nu mai are rost.

  6. Salut Exista vreo decodare pentru firmware-ul asta ?? Si intreb asta pentru ca miam achizitionat in aceasta seara in iphone 4s cu acest firmware si sa stiu daca stau mult cu el codat el fiind codat pe o retea din japonia