iOS 5.0.1 beta 2 aduce un baseband nou pentru iPhone 4S, ar putea imbunatati si mai mult autonomia bateriei

    O noutate pe care nu am remarcat-o in iOS 5.0.1 beta 1 este actualizarea baseband-ului terminalului iPhone 4S la versiunea 1.0.12, lucru care ar fi putut contribui la imbunatatirea autonomiei bateriei. Acum in versiunea beta 2 a sistemului de operare avem inca un baseband nou, versiunea 1.0.13 si este un semn clar ca Apple a gasit anumite metode de a imbunatati modul in care functioneaza chip-ul baseband al iPhone 4S. Pe iOS 5 am observat un consum destul de mare al bateriei in timpul utilizarii unei retele 3G, consum care s-a redus in iOS 5.0.1 beta 1. In versiunea beta 2 autonomia ar putea fi chiar si mai buna insa mai multe va voi putea spune maine sau duminica.

    Actualizarea baseband-ului ar putea fi o veste proasta pentru Dev Team care ar putea lucra la o solutie de unlock pentru noul dispozitiv. Desi teoretic Apple nu stie ce exploit-uri are Dev Team, in trecut anumiti membri au spus in mod public, ca unele exploit-uri ar fi ajuns la Apple desi nimeni nu ar fi trebuit sa le dea. In concluzie, iOS 5.0.1 beta 2 aduce un baseband nou care ar putea imbunatati si mai mult autonomia bateriei pentru iPhone 4S si restul terminalelor.

Articolul precedentVideo: OS SIM – o tema Mac OS X functionala pentru iOS
Articolul următorUnul din zece americani detine un iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.