iOS 5.0.1 imbunatateste semnificativ autonomia bateriei pe iPhone 4S!

   Ieri dimineata Apple lansa versiunea beta a iOS 5.0.1 pentru a rezolva problemele cu autonomia bateriei plus alte cateva buguri ale sistemului de operare. Apple spune ca totul s-a rezolvat fara probleme insa ofera dezvoltatorilor posibilitatea de a testa sistemul pentru a vedea daca lucrurile functioneaza intr-adevar bine. Am reusit sa instalez iOS 5.0.1 ieri dimineata si dupa o incarcare completa facuta atunci acum am peste 50% din baterie si 3 ore de utilizare, insa pe iOS 5.0 aveam mai putina baterie disponibila in aceleasi conditii de utilizare.

   Pe langa instalarea iOS 5.0.1 am aplicat si modificarile explicate aici iar rezultatul este o imbunatatire cu cel putin 20%(40% dupa unii) a autonomiei bateriei desi am folsit terminalul pentru navigare pe internet prin 3G/Wi-Fi, facut poze, localizat prin GPS si am notificarile deschise tot timpul iar dispozitivul este permanent conectat la internet, mai putin noaptea. Din punctul meu de devedere este o imbunatatire extrem de importanta a autonomiei bateriei si ma hazardez sa spun ca este versiunea de iOS care mi-a oferit cea mai buna autonomie de pana acum.

   Sper ca pana la lansarea oficiala a iOS 5.0.1 Apple sa nu schimbe absolut nimic pentru ca voi veti fi cu siguranta foarte multumiti de rezultate.