Video: Motorola Xoom 2 si Xoom 2 Media Edition

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x16LUdsMPqw[/youtube]

   La mai putin de un an de la lansarea Motorola Xoom, compania recent achizitionata de catre Google vine pe piata cu un nou produs care pare foarte interesant. Clipul video de mai sus il prezinta si dupa cum puteti vedea vorbim despre doua modele de tablete Android care vor intra in competitie directa cu tableta iPad 2 a celor de la Apple. Sincer sa fiu tabletele par interesante, nu ma omor dupa design-ul lor insa mai mult conteaza ceea ce pot sa faca si cat de bine se misca sistemul de operare. Android Honeycomb nu se misca, chiar atat de grozav pe tablete si avea putine aplicatii iar cei de la Motorola par sa il fi optimizat, doar, inainte de a il pune pe noua tableta.

    Specificatile tabletei Motorola Xoom 2, care este cea mai puternica dintre cele 2, sunt :

  • procesor dual-core de 1.2 GHz;
  • 1 GB RAM;
  • doar 8.8 mm grosime;
  • ecran HD de 10.1 inch;
  • camera de 5 megapixeli plus o camera frontala de 1 megapixel;
  • Android 3.2 Honeycomb;
  • capacitate de stocare de 16 GB.

  Sunt dezamagit de decizia celor de la Motorola de a ramane cu Android 3.2 Honeycomb insa asta e, probabil se vor lovi, din nou, cu capul de perete si vor lansa Android 4.0 Ice Cream anul viitor. Este Motorola Xoom 2 un competitor adevarat pentru iPad 2? Greu de spus in momentul de fata, eu sper sa fie si sper sa fure o buna cota de piata de la Apple. Pretul acestei tablete incepe de la 530$, putin cam mare avand in vedere ca iPad 2 costa doar 499$ in SUA.

11 COMENTARII

  1. pai android 4.0 e combinatua dintre android 3.0 si cel de pe terminale 2.3.4sau .5….asa ca nu au pierdut nimic,sau mai bine zis nimic nou sub soare….

  2. la banii astia trebuie sa fii nebun sa o cumperi
    nu inteleg ca daca oferi mai putin frebuie sa ceri mai putin ca sa vonzi ?

  3. @Anonimous, nu stiam ca tableta are nevoie de gsm sa fie folosita. Stiam ca are nevoie de 3G, ceea ce pot oferi atat operatorii gsm, cat si cdma. Mai ales ca aceste 2 modele sunt wifi-only, so nu are modul de date.

  4. Mie unu mi se prae ca iar s-au grabit pt ca la urma urmei astea sunt asemanatoare ca performanta cu xoom 1.
    E mai interesant asus transformer 2 , care urmeaza a fi lansat pe 9 noimbrie. Is curios cat o tine bateria cu un quad core.

  5. @anonimous, pai am spus ca nu are modul de date, deci e wifi-only pe moment. De asta nu conteaza in ce tara/continent te afli, oricum beneficiezi doar de conexiune wi-fi, deci nu conteaza operatorul, atata timp cat chip de date tableta nu are. Apropo, intre timp a fost lansat Asus Transformer Prime cu quad-core si 12 ore aitonomie. Mi se pare ceva interesant, mai ales ca are 8,3mm si IPS display. Vom vedea ce va reprezenta, insa la un pret cu 100€ mai mic decat iPad 2-ul ar putea avea succes.