Belkin Camera Remote – o telecomanda pentru camera iPhone-ulu tau

    Belkin este unul dintre cei mai mari producatori de accesorii pentru iDevice-uri si recent a trimis spre aprobare la FCC in SUA o telecomanda pentru camera dispozitivelor noastre. In imaginea de mai sus avem prezentat dispozitivul si vorbim despre o telecomanda mica si despre un stand cu ajutorul caruia terminalul nostru poate fi asezat pe aproape orice suprafata. Telecomanda functioneaza cu ajutorul unei aplicatii pentru iOS numita Belkin LiveAction si observati ca putem face poze si inregistra video fara probleme utilizand aceasta mica telecomanda.

    Deocamdata nu se stie cand va fi disponibil noul accesoriu al celor de la Belkin si nici nu se stie cat ar putea costa insa ideea in sine este extrem de interesanta.

3 COMENTARII

  1. Nu ii vad utilitatea atat timp cat nu poate face nici macar zoom ( care oricum se poate creea pe calculator, ca e zoom digital, nu optic ). Este acelasi lucru daca apesi pe butonul de pe telefon si il misti o secunda si dupa aceea il asezi pe o suprafata plata sau sa il ai deja asezat si sa apesi pe butonul telecomenzii pt. a filma.