Doua roti – aplicatia pentru ciclistul din tine

 Doua Roti este o aplicatie lansata luna aceasta in App Store si dedicata iubitorilor de ciclism. Aplicatia ofera pasionatilor de ciclism informatii despre magazinele din Bucuresti(deocamdata) dedicate acestui sport, despre locatii din Bucuresti(deocamdata) din care pot fi inchiriate biciclete, informatii despre evenimente legate de ciclism, stiri de pe cateva site-uri populare dedicate fanilor acestui sport, manuale cu detalii tehnice despre biciclete si un forum in care utilizatorii pot discuta liber despre ciclism.

    Daca sunteti un pasionat al ciclismului cred ca ar fi o idee buna sa incercati aplicatia deoarece probabil veti gasi locurile ideale din care puteti inchiria o bicicleta in Bucuresti sau un loc in care veti putea participa la un eveniment dedicat ciclismului. Aplicatia este deocamdata disponibila doar pentru iPhone.

 

Pretul initial:
Numele:
Doua roti

Gratuit

s

 

 

 


Developer: Valentin Mladin
Categoria: Sports

 

Descriere: Doua roti este prima aplicatie dedicata pasionatilor de ciclism din Romania.

Aici veti gasi:

– Locatiile celor mai importante magazine
– Locatii pentru inchirieri biciclete
– Stiri
– Manuale de folosire

 

Dimensiunea aplicatiei este: 2.0 Mb

 

30 COMENTARII

  1. Merci zaone pentru anunt. O sa preiau stirea si o sa incerc sa ii fac un mic review pentru Portocala Mecanica daca nu te deranjeaza. Aplicatia pare la inceput dar e un inceput bun si ii felicit pe creatori.

  2. Salut,

    Va multumesc pentru pareri.

    Este intr-adevar la inceput de drum. Pe viitor vreau sa contina orice informatie utila ciclistilor sau celor ce abia se decid sa se urce pe doua roti.

    @Mihai2011, Da, din pacate atunci cand am lansat-o am setat-o doar pentru iOS 5. La urmatorul update o voi lasa pana la 4.3, dar nu pot face un update doar pentru versiunea de iOS. Imi trebuie ceva mai mult. In curand, deci.

    @Sorin, Merci pentru preluarea pe Portocala Mecanica. Daca ai si alte idei ce pot fi implementate in aplicatie sunt mai mult decat fericit sa le preiau.

    @Zaone, merci frumos pentru articol.

  3. Valentin Mladin , remarcabila initiativa , mai ales pt ca e o aplicatie gratuita .

    Aici exista aplicatii de biciclete si inchirieri care se conexteaza la servere bornelor de inchirieri biciclete si ai in aplicatie : cate biciclete disponibile ai de inchiriat de la intersectia cutare sau cate locuri libere sunt la intersectia cutare pentru a restitui bicicleta .

    Vei gasi in Appstore aplicatii gen velo velib etc.

    In Romania ar fi complicata implementarea unei astfel de retete , alaturi de primarii ?

  4. Se pot accesa fonduri europene pentru oriceprostie , dar pacat ca nu s-a incercat atrage bani pentru dezvoltarea unui asemenea sistem inteligent de gestionare a parcului velo .

  5. Sunt si aplicatii cu realitate augumentata ca sa te ghideze spre borna de velo , iPhoneul iti ofera multe posibilitati de dezvoltare a unei aplicatii .

    Un dezvoltator poate ar putea incerca cu o primarie intr-un oras mai mic o astfel de idee si daca merge , poate incerca si la Bucuresti .

    Doar ca la birocratia din Ro , iti cam scade entuziasmul imediat …

  6. @horyatm, O sa bag in seara asta. Numai sa si gasesc informatii-le cautate.

    Daca aveti idee de magazine, ateliere, locuri de inchiriat din aceste orase m-ar ajuta si mai mult.

    Merci frumos.

    O zi mai buna,
    Vali

  7. @KFF: Cum adica “Nu te obosi prea tare cu Android , nu prea conteaza” ?

    De cand iei tu decizii pentru altii? Si poate vrei sa argumentezi de ce “nu prea conteaza”.

  8. Salut,

    Pentru cine doreste sa descarce aplicatia, am facut un update ce permite accesarea acesteia de catre aparate cu versiunea sistemului de operare de la 4.3 in sus. Pentru cei ce o au deja, update-ul nu este necesar.

    In curand voi adauga mai multe orase la categoriile Magazine si Locatii inchirieri.

    Daca cineva are informatii ce pot fi adaugate ma poate contacta fie aici fie prin formularul din aplicatie.

    O zi mai buna,
    Vali

  9. @zaone … Nu poți vorbi cu dezvoltatorul sa facă aplicatia compatibile si cu iOS 4.1? Din motive bine stiute, mulți dintre noi nu putem sa facem update la iOS. Iar aplicatia doua roti nu cred ca nu poate fi implementata pe ios4.1. Multumesc anticipat!

  10. Salut Wesmike,

    Voi incerca sa cobor nivelul minim la 4.1, insa din cate stiu sunt niste limitari de la 4.3 in jos. Voi vedea care este impactul si in caz ca nu afecteaza aplicatia, o voi compila din nou pentru 4.1.

  11. @zaone. Sunt cu bb 2.10.4 si sunt dependent de unlock cu gevey. In plus jailbreack pt iOS actual nu e 100% finalizat si vad ca sunt si mici probleme cu semnalul si bateria. ASA ca sunt nevoit sa mai astept pana se rezolva lucrurile.