Apple isi pregateste managerii de magazine pentru lucrul cu sindicatele

   In ultimul an in SUA a fost format cel putin un sindicat al angajatilor din magazinele Apple, angajati nemultumiti de conditiile de lucru oferite de catre compania din Cupertino. Desi in SUA nu au avut loc incidente in magazinele Apple, la lansarea iPhone 4S din Italia un grup de angajati a protestat impotriva conditiilor de munca oferite de catre magazinele Apple. Ei bine compania din Cupertino ia in calcul posibila organizare a angajatilor intr-unul sau mai multe sindicate astfel ca isi pregateste managerii de magazine pentru a lucra cu acest tip de organizatii.

This course is intended to provide managers with a practical understanding of how unions affect the workplace, how and why employees organize, and the legal do’s and don’ts of dealing with unions. This is a mandatory class for all new managers, and is required biannually for all managers.

    Toti managerii de magazine ai Apple sunt obligati sa participe la aceste training-uri de cel putin doua ori pe an si se pare ca Apple ia serios in calcul eventualele probleme puse de sindicatele formate de catre angajatii sai. Orice companie multinationala trebuie sa aiba in vedere faptul ca angajatii sai pot forma sindicate pentru a isi apara drepturile si este normal ca managerii sa fie instruiti cum sa discute cu liderii acestor sindicate.

1 COMENTARIU