Video: Steve Jobs a fost un mentor pentru Mark Zuckerberg

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KQlPCflWP9k[/youtube]

    Desi s-a spus in repetate randuri ca relatiile dintre Apple si Facebook nu ar fi chiar atat de stranse precum par la o prima vedere, realitatea este ca Steve Jobs si Mark Zuckerberg au colaborat indeaproape, Jobs fiind un mentor pentru Zuckerberg. In clipul video de mai sus Zuckerberg recunoaste ca a colaborat foarte bine cu Apple, dar mai mult recunoaste ca a primit sfaturi de la Steve Jobs despre cum ar trebui sa isi faca o companie mai buna. Zuckerberg a fost invatat de catre Jobs cum sa isi construiasca in jurul sau o echipa concentrata pe dezvoltarea de proiecte menite sa imbunatateasca nu doar Facebook ci si experienta utilizatorilor.

I had a lot of questions for him, Zuckerberg says. The topics include, how to build a team around you that’s focused on building as high quality and good things as you are.

     Steve Jobs vedea Facebook ca singura retea sociala cu adevarat importanta in lume si are dreptate deoarece Facebook are cea mai mare baza de utilizatori in momentul de fata. Atat Apple cat si Facebook vad in Google un competitor si nimic mai mult iar niciuna dintre companii nu a avut relatii chiar atat de bune cu baietii din Mountain View. Chiar si asa, Apple a implementata in iOS reteaua de socializarea Twitter si nu Facebook, iar utilizatorii si-ar fi dorit sa o vada pe cea din urma in meniul Settings al iOS 5.

2 COMENTARII

  1. Punand facebookul in iOS steve lar fi ajuat enorm , așa ca la lăsat sa mai muncească oricum la următorul iOS îl va adauga sigur