Ce te-a determinat sa nu faci update la iOS 5?

   Astazi v-am spus ca doar jumatate dintre terminalele iPhone au iOS 5 instalat pe ele si doar o treime din tabletele iPad ruleaza noua versiune a sistemului de operare. Rata de adoptie a iOS 5 este destul de mica, din punctul meu de vedere, daca luam in calcul faptul ca aceasta este cea mai avansata versiune a sistemului de operare si este disponibila pe 7 modele diferite de iDevice-uri. iOS 5 aduce multe functii pe care utilizatorii le cereau in vechile versiuni ale sistemului de operare insa chiar si asa multa lume inca nu a facut “pasul cel mare”.

   Autonomia bateriei, imposibilitatea de a face untethered jailbreak, aplicatiile incompatibile, ce anume v-a determinat sa nu faceti update la noul iOS 5? Eu unul pot spune ca nu voi mai reveni la vechiul iOS 4 pentru ca pur si simplu nu imi mai place si pentru ca nu are noul Notifications Center. Pe voi ce v-a determinat sa nu faceti update la iOS 5?

41 COMENTARII

  1. Nimic ! Am facut imediat update la ios 5 datorita faptului ca este bun si m-a convins sa renunt definitiv la jb 🙂 !

  2. Pana nu se poate face untethered jailbrek si pana nu se rezolva problemele cu ios5 nu are sens sa schimb ceva care merge ok pe ceva care inca are probleme

  3. Am ipad 2 si iphone 4 ambele 4.3.3 Unetethered jailbreak acest lucru m-a determinat sa nu update ! Cand v-a apare iOs 5 unetethered il fac D

  4. Am facut update la ios5 si am renuntat definitiv la jb! Nici nu vreau sa mai aud de jb, cydia, installous s.a.m.d…… Si pot sa va spun din experienta utilizarii iph de la 3g – 3gs 4 pana acum ceva timp toata cu jb, ca este prima data cand nu mai fac jb si terminalul este mult diferit, se misca altfel, nu mai exista micile blocaje…totul e asa cum trebuie!

    Eu am facut update la 5 si am renuntat la jb pentru ca am in sfarsit posibilitatea stergerii individuale a apelurilor..daca mai implementau si un blacklist….!!!

  5. Nu stiu de ce nu faceti voi update, dar pe mine ma tine bateria de 2 ori mai mult de cand am facut update la iOS 5, pe un iPhone 4. Pe langa asta merg notificarile si toate cele cum trebuie. Deci va recomand update-ul 😀

  6. Eu nu am facut update ca depind de unlock folosind gevey sim! Update la 5.1 sau 5.2 cand va fi rezolvate problemele ce are acuma si daca va fi untethered JB cu posibilitatea de a folosi cu gevey sim!

  7. iPhone 4 Black GSM 32 Gb, cumparat in 3 Mai anu’ asta din Ft. Lauderdale, blocat pe AT&T.
    Am facut un singur update, de la 4.3.1 (firmware-ul din momentul cumpararii) la 4.3.3, JB cu jailbreakme.com si deblocare cu Gevey SIM pentru utilizare in reteaua Vodafone RO.

    Motivele pentru care NU POT sa trec la iOS 5 sunt lesne de inteles.

  8. Sunt dependent de GEVEY sim pt bb 2.10.4. Dacă se va rezolva problema cu unlock si pt iOS 5, atunci fac urgent update. Nu ma interesează jailbreak!

  9. Eu am iPhone 4 versiune 4.3.5 cu baseband 4.10.01 si iPad 2 cu versiune 4.3.3,din pacate iPhone-ul meu este codat si folosesc pentru unlock gevey sim,imi doream sa fac update la ios 5,dar din cate am vazut se schimba basebandul si atunci telefonul meu ramane codat si nu il voi mai putea folosi,daca imi da cineva un sfat care a facut update-ul folosind sn0wbreeze si a mers dupa,multumesc anticipat.La iPad as putea sa fac update fara nicio problema,dar sincer as fi vrut ca macar o data sa ii fac jailbreak sa vad cum se comporta si cum 4.3.3 este ultima versiune la care i se poate face unthetered jailbreak,o sa mai astept o perioada.

  10. Am i4 versiune 4.3.5 , bb 4.10.01 si l am decodat cu gevey, din cate am citit si ios 5 are destule bug uri astept 5.0.1 sau 5.0.2 (daca as fi fost in Romania cred ca as fi facut update ul oricum pt ca l am luat de la orange iar acum il am pe wind).

  11. Eu unul prefer sa astept putin, in general , pt a vedea daca sunt semnificative imbunatatirile. Se pare ca sunt multe imbunatatiri . Printre cele mai interesante

  12. @Cristi tu iti dai seama ce ne spui tu,cu noul ios 5 bateria ta si-a marit performanta cu 200%,pfoai de capul meu,toata lumea se plange ca le-a scazut autonomia bateriei numai a ta a crescut cu 200%,acum lejer ajungi la 20 de ore utilizare continua si 40 de zile in stand by,e de vis,stai sa vezi cand o sa instalezi ios 5.0.1 cand o sa ajungi la o zi utilizare si 2 luni stand by,bravo prietene,felicitari.

  13. Aceeasi problema ca a lui @Soulyd, @Claudiu si @Cretuionelmarian. Daca as sti sigur ca functioneaza cu Sn0wbreeze, as face!

  14. eu sant inca pe 4.3.5 tethered JB si am bagate vreo 30 de tweakuri dintre cele mai des utilizate si folositoare si mi se misca terminalul fara lag ( la slide to unlock) si browse prin pagini.Sant foarte multumit si de baterie.Ma tine 2 zile jumate daca nu il butonez.deocamdata nu trec pe ios 5 pana nu apare o versiune fara bug-uri ,probleme si saapara si untethered.pt notifications center eu am Lockinfo

  15. N-am trecut la ios5 din cauza lipsei de jailbreak si pentru faptul ca urma sa vand telefonul. Cel care l-a cumparat chiar m-a felicitat ca n-am facut update si ca aveam salvate shsh-urile.
    De azi inainte, adica dupa 11 ale lunii o sa-mi fie impus ios 5-ul 😀 😀

  16. Salut! De ce nu am trecut la ios5? Foarte simplu, in primul rand pt ca am telefonul decodat cu gevey, un update la ios 5 il facea nedeblocabil. Varianta cu preserve baseband nu ma multumeste inca pt ca jailbreak-ul este tethered. Notifications on status bar? Nu am nevoie, am instalat MobileNotifier (creat de phajas) care functioneaza perfect . Prefer sa raman la 4.1.

  17. Dupa comentariile voastra ma faceti si pe mine sa renunt la jaibreak. Eu acuma am Iphone 4 decodat cu gevey si as vrea sa il decodez curand sa il pot folosi fara gevey sim. Si ma tenteaza sa fac update la ios 5 si poate chiar sa renunt la jb…..Chiar asa sa fie…sa se simta vreo diferenta ca telefonu nu mai are jb ????

  18. Am ipad2 si inca nu am facut update la ios5. Nu ma intereseaza jailbreak-ul, dar totusi nu am facut update pt. Ca nu am inteles limpede daca pot avea vreo problema pe ipad 2 daca trec la ios5-nu am priceput daca pot sa revin (si cum) la ios 4 daca nu merge ok cu ios 5.

  19. am facut update cu ios5 ,am facut o prostie fiink acum il folosesc ca ipod. Se simte diferenta, este mai bun ,are cateva aplicati in plus. …
    dc nu ni se ofera sansa sa le deblocam ?
    nu se pot debloca oficial deloc in Romania , unde se va ajunge cu blocajul asta ?

  20. Eu am ipad 1 si am facut update la ios 5 desi odata cu update-ul am pierdut gesturile multitouch.
    Am auzit ca in urmatoarele versiuni de ios, multitouch gestures vor fi disponibile deci o sa mai astept putin. Pana acum nu am facut jailbreak pentru simplul fapt ca l-am considerat un pic mai complicat si nu prea vroiam sa-mi bat capul.

  21. Sincer prea mult laudat ios5.Si pt ce ca are notification center.Am vrut sa nu ii mai fac jb.Pe 3 gs am stat 2 saptamani fara jb.Pana la urma daca nu se rezolva problema bateriei cu un nou update o sa revin la 4.Deja se simte limitarea la 3gs.
    Cand is mai multe deschise in background
    In schimb la ip4 am observat ca de cand lam trecut la ios5 are ceva probleme in sensul ca s-a blocat de vreo 2 ori si s-a restartat singur.
    Asta numai de cand e 5 pe el.

  22. am descarcat ios5 pe iphone 4 si era nedecodat ,, acuma ce fac ca nu imi citeste sim-ul si nustiu cum sa fac ca sa mearga iarasi normal .va rog frumos sa-mi da-ti un sfat sau sa ma ajutati .

  23. Am un iphone 4, cu un sistem de operare 4.3.3 si cu jailbreak facut. Am incercat sa-l updatez la iOS 5.0, dar a aparut o eroare, si imi cere sa-i fac un restore, iar cand il fac, imi apare o eroare, eroarea 21. Ma gandesc ca ar fi din cauza ca are jailbreak.. cum as putea sa rezolv problema ? Help me.