NU face update la iOS 5.0.1 daca vrei untethered jailbreak!

   Vedeti mesajul de mai sus? Suna familiar nu? Normal ca da, pentru ca il auzim cand apare o versiune importanta a iOS. Pod2G, omul care luni anunta ca a descoperit un untethered jailbreak exploit pentru iOS 5, spune ca nu este bine sa facem update la iOS 5.0.1 pentru ca exploit-ul prezentat ieri de Charlie Miller functioneaza foarte bine pe iOS 5. Apple il va inchide in iOS 5.0.1 si problema este ca prin intermediul sau poate fi simplificat procesul de jailbreak al iDevice-urilor noastre.

    Acum pod2g ne recomanda sa folosim o versiune stricata a iOS 5, care are probleme cu bateria, printre altele, doar pentru a putea face jailbreak. Eu apreciez munca baietilor astora si cred ca ei merita laudati, dar de data aceasta ce spune Pod2G este absolut prostesc si fara logica. Daca pentru a face jailbreak va trebui sa folosesc o versiune a iOS care imi limiteaza posibilitatea de a folosi terminalul din cauza bugurilor prezente in sistemul de operare atunci spun de pe acum ca ma voi gandi extrem de bine daca voi utiliza acea solutie de jailbreak.

   Sunt sigur ca multi gandesc la fel pentru ca autonomia bateriei este extrem de importanta iar iPhone 4S cu iOS 5 nu ofera utilizatorilor ceea ce ar trebui. Sper ca Dev Team sau Chronic Dev Team sa aiba capul pe umeri si sa nu faca o prostie atat de mare.

16 COMENTARII

  1. Cu prima ocazie cand apare 5.0.1 i-am si dat update ! Astia vor sa implementeze functia de jb pe baza exploit-ului gasit de Charlie ? Nebunie curata ! No way !

  2. Eu sigur imi voi pune numai 5.1, pana atunci voi mai face updateuri mai mari si va ramane si updateul facut in 5.0.1, mie nu imi place sa fac JB si update in fiecare 2 saptamani…. Eu am iOS4.3.2 din sfarsitul lui aprilie si JB tot de atunci si nu am avut probleme cu el, nici acum nu am, dar totusi vreau sa am iOS5, pentru aplicatii ce urmeaza sa fie lansate ca ele nu vor mai functiona cu iOS4

  3. ios 5 pe i4 cu toate prostiile de la location dezactivate tine bateria super ok. 3% se duce in standby toata noaptea cu notificari, mail, etc. nu ma intereseaza 5.0.1 e problema celor cu 4S unde se duce bateria :))

  4. On topic: singurul lucru care ma mai tine legat de JB e Activator cu ajutorul caruia imi creez shortcut-uri pentru a inlocui functiile butonului home care merge foarte greu/prost pe al meu i4.

  5. Pai sa inceapa sa vina cu solutiile untethered…au descoperit o gramada dar nu lanseaza nici una….deja suna a bataie de joc sau Apple i-a pus cu botul pe labe…:)))