38% dintre iPhone-uri au iOS 5 instalat

    Acum cateva saptamani va spuneam ca 25% dintre iDevice-uri au iOS 5 instalat, informatiile venind direct de la compania Apple. Acum aflam de la o companie de analiza a pietei ca 38% dintre terminalele iPhone au iOS 5 instalat, acesta fiind produsul la care rata de adoptie a noului sistem de operare este cea mai mare. Pe locul  doi se claseaza tableta iPad cu 30% si pe locul trei se situeaza iPod Touch-urile pentru care doar 12% dintre utilizatori au instalat noul iOS 5.

    Deocamdata iOS 4 este instalat pe cele mai multe iDevice-uri si este normal sa fie asa avand in vedere ca majoritatea acestor produse s-au vandut cu iOS 4 instalat si majoritatea celor care detin un iDevice nu stiu ce inseamna procesul de restore. Pe de alta parte trebuie luat in calcul si faptul ca multi asteapta o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5 pentru a face update la noul sistem de operare iar unii nu instaleaza iOS 5 pana la versiunea 5.0.1/5.0.2 pentru a se scuti de eventualele probleme.

    Datele prezentate de catre cei de la Chitika sunt obtinute in urma monitorizarii traficului pe internet facut in perioada 22 – 28 octombrie deci in realitate lucrurile ar putea fi usor diferite.

2 COMENTARII

  1. Offtopic,zaone faceti o chestie pt aplicatia voastra idevice si anume:In momentul cand deschisi un articol ramane in partea stanga a tabletei acea banda cu home,Evomag.ro etc miar place so faceti sa dispara in lateral cand se citeste articolul pt a putea folosi tot ecranul tabletei pt a mari scrisul,intreabal pe Victor ca stiu sigur ca se poate face