MSI Afterburner te lasa sa faci overclock placii grafice direct de pe iPhone sau iPad

   Compania MSI are o veche traditie in productia de placi grafice si recent s-a gandit sa ofere posesorilor de terminale iPhone posibilitatea de a face overclock propriilor placi grafice direct de pe un iDevice. Compania a lansat in App Store aplicatia Afterburner care se conecteaza la calculatorul utilizatorilor si le permite sa modifice setarile placii grafice. Vorbim despre o calibrare foarte amanuntita a voltajelor, a frecventelor chip-ului grafic, a vitezei ventilatorului, practic a tuturor setarilor importante.

This iOS overclocking utility “Afterburner APP” was co-developed by MSI and well-known software programmer Nick Connors. This new Afterburner utility allows the iPhone, iPod Touch and iPad devices to adjust or monitor MSI Afterburner settings on PC over a Wi-Fi connection. In addition to monitoring the temperature, voltage and fan speed, the utility can also be used for overclocking and overvoltaging!

   Cei de la MSI spun ca aplicatia ar trebui sa functioneze pentru orice placi grafice insa doar pentru cele fabricate de catre companie vom avea o lista completa de optiuni. Aplicatia pentru iOS vine la multe luni distanta de cea lansata in Android Market insa intentia companiei MSI este laudabila. Aplicatia pentru iOS functioneaza in tandem cu una pentru calculatorul vostru pe care o puteti descarca de aici si care teoretic ar trebui sa functioneze pe Mac si sa recunoasca fara probleme palca voastra grafica.

   Aplicatia MSI Afterburner este disponibila gratuit in App Store in format universal.

Pretul initial:
Numele:
MSI Afterburner APP

Gratuit

s





Developer: Micro-Star Intern…
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: This iOS overclocking utility Afterburner APP was co-developed by MSI and well-known software programmer Nick Connors. This new Afterburner utility allows the iPhone, iPod Touch and iPad devices to adjust …


Dimensiunea aplicatiei este: 1.6 Mb


7 COMENTARII

  1. ne poti da setarile optime pe care sa le modificam si noi,pt ca asemenea mie banuiesc ca mai sunt multi care nu se pricep la “datele tehnice”

  2. Cine e pasionat de Overclock investesc si multi bani in sistemele lor,numai racirea(Water Cooling) costa cat un iphone 4 si aici ma refer la racirea placi grafice,memorii,CPU