Victima furtului unui terminal iPhone ar putea ramane paralizata pe viata

6

  Anul trecut in SUA un barbat ramanea fara carnea de pe un deget in urma unei talharii ce avea loc la iesirea unui mall. Atunci era vorba despre o tableta iPad pe care barbatul o cumparase si pe care o avea intr-o plasa care i-a fost smulsa din mana de catre un hot. Anul acesta vorbim despre un iPhone si despre un talentat balerin care ar putea ramane paralizat pe viata in urma unei talharii ce a avut loc in Cardiff, Wales. Tanarul se intorcea acasa dupa o noapte petrecuta in oras insa a fost talharit in plina strada si se presupune ca ar fi suferit o ruptura la nivelul gatului iar acum se zbate intre viata si moarte.

Jack, a member of a ballet company in Bern, Switzerland, was visiting his student brother in Cardiff when he was attacked walking home from a night out. He was in the city’s docks area when it’s believed his attacker ‘befriended him’ – and showed him a short cut alongside a canal. Police say Jack was attacked moments later by the same man on the canal towpath.

  Din pacate acest gen de cazuri ne readuc aminte despre fragilitatea vietii dar si despre lucrurile pe care unii sunt dispusi sa le faca pentru bani. Deocamdata atacatorul tanarului balerin numit Jack Widdowson nu a fost prins de catre politia britanica insa cazul este foarte mediatizat si cred ca in scurt timp faptasul va fi gasit.