iOS 5.0.1 cauzeaza probleme cu agenda de contacte

    iOS 5.0.1 este disponibil in iTunes de aseara insa pentru multi utilizatori noua versiune a sistemului de operare a adus cateva probleme in plus fata de cele existente in iOS 5. Pentru unii versiunea 5.0.1 a rezolvat problemele cu autonomia bateriei insa pentru altii problema abia a aparut dar totul culmineaza cu o noua problema ce are legatura cu adresa de contacte. Se pare ca pentru anumiti utilizatori, iOS 5.0.1 nu mai afiseaza numele contactelor atunci cand acestia sunt sunati sau primesc un mesaj ci in schimb afiseaza doar numarul de telefon. Contactele inca sunt afisate in agenda telefonica insa aplicatiile nu reusesc sa faca legatura intre numar de telefon si contact.

I updated my iPhone 4S earlier today (using the OTA method), and I discovered a nasty bug. My iPhone could no longer remember the names of any of my contacts! I opened up the contacts app on my phone and discovered that all of entries were still there but if I got a text or a call my iPhone would have a sudden bout of amnesia and forget the contacts name.

    Aparent problema are avea legatura cu iPhone 4S si OTA Update-urile la iOS 5.0.1. Cel care a descoperit problema a aflat ca alti posesori se afla in exact aceeasi situatie si deocamdata alte modele de terminale iPhone nu sunt afectate. Este posibil ca procesul de OTA Update sa cauzeze o asemenea problema si daca o experimentati pe terminalul vostru va rog sa lasati un comentariu.

31 COMENTARII

  1. Se vede ca a ” plecat” pisica Steve Jobs iar soarecii danseaza pe masa. Daca asa continua apple se va duce la fund in cativa ani. Cei mai multi clienti au ales apple pentru siguranta dar cu atatea updateuri gresite…..

  2. trebuie sa alegi regiunea tarii… si daca nu merge asa trebuie sa pui prefixul +40(romania)… am intalnit problema asta la un beta de la ios 5… nu mai tin minte exact care beta

  3. Fratilor daca sarim din lac in put nu am facut nimic inca cateva stiri de astea si se duce la dracu credibilitatea apple.In fond nu rezolva nimic updateul asta daca unii se plang inca de baterie da vad ca a generat altul cu, contactele.Deocamdata stau pe 5.

  4. Eu am facut update la 5.0.1 prin OTA, am iphone 4s si acum am probleme cu autonomia vateriei, in 7 ore mai am 13% baterie, si l-am utilizat normal, mai mult wifi pus pe off, localizarea off, am vb max. 20 de min, si am primit 20 de e-mail-uri…, pana la ios 5.0.1 in aceleasi conditii de utilizare, cand ajungeam acasa mai aveam 45-50% din baterie asta se intampla dupa apriximativ 11 ore, acum dupa 7 ore am 13% :(((

  5. Eu am problema acesta cu 4.3.2 ( adica aveam ) puteti rezolva simplu! la contacte salvati 2 numere una simplu cu 07…… si una +407……. si o sa va afiseaza cine va suna! ( este problema pentru Europa si Asia in general, nu este problema pentru toti care folosesc iOS 5.0.1 )

  6. 4S e un BIG FAIL! cand o sa intelegi? aceeasi baterie pe un telefon cu hardware imbunatatit. bine ca am stat in banca mea si am ramas la 4. ma mai batea un oarecare gand de upgrade dar acum nici nu ma mai gandesc.

  7. @kFF poate nu am chiar din 14 octombrie, dar o am de vreo trei saptamani si sunt deja la al doilea 4s. Eu am ales apple din cauza ca este un sistem mai stabil si un produs premium, chiar din cauza asta sunt dispus sa dau atatia bani, dar in ultima vreme aceste lucruri incep sa lipseasca si pe partea hard si pe partea soft. Daca se continua cu update-uri pline de probleme atunci este o mare problema. Eu nu am comentat din rautate, numai ca un client care are mare incredere in produsele Apple, dar din pacate de la i4 incoace sunt probleme cu produsele lor.

  8. Problema asta o am eu cu iOS 4.1 pe iPhone 4. Dar dacă adaug prefixul de tara atunci imi arata numele. E boala veche după cum vad!

  9. oare cum reusesc cei de la apple dupa n+1 versiuni beta sa aiba un ios plin de probleme,
    IOS 3 era limitat, dra macar nu avea bug-uri, IOS 4a avut ceva probleme dar erau minore, dar cu ios 5 …? la fel si la hardware 3G si 3GS nu aveau probleme hardware, cu iphone 4 au inceput sa apara … iar la 4s la mai putin o luna de la lansare sunt pline forumurile de plangeri
    Ar fi cazul sa isi revina …

  10. Daca ai numerele salvate complet (cu prefix de tara) totul merge ok. Aveam problema asta si pe 4.3.3 doar cand nu salvam numerele complete.

  11. macar isi dau interesu sa faca update, nu ca altii….nexus one a stat 1 an intreg cu bugu de intarziere la raspuns… daca ar lasa ura pt jailbreak si ar fi mai OPEN la idee…cel putin sa nu mai incerce sa blocheze orice incercare…s-ar ridica foarte mult…asta e singurul atuu pe care il are android contra apple….pacat.

  12. @U.nnamed: Dacă ar da liber la JB, toate aplicațiile vor fi piratate și, pe lângă faptul că Apple și-ar sabota propria afacere cu App Store (și nu și-ar mai acoperi nici măcar costurile pentru hosting), i-ar înjunghia pe la spate pe miile de dezvoltatori care și-au pus încrederea în platforma iOS și și-ar vedea munca irosită, ar renunța la programarea pe iOS și la suportul pentru aplicațiile lor, Apple ar pierde și veniturile cu iAd pentru că fără aplicații, nu se va mai vinde nici publicitatea din acestea, iar noi, utilizatorii, nu vom mai avea decât aplicații improvizate, nefinalizate sau mediocre ca pe Android.

    Oricum, și fără ca Apple să mai combată prea mult eforturile de JB, băieții tot nu reușesc să mai vină cu ceva nou, și asta cam de multicel deja …

  13. am trecut la IOS 5.0.1 cu iTunes. dupa instalare n-a mai vazut reteaua vodafone in nici un fel. mers la un centru vodafone, schimbat micro sim-ul (2 euro), caci aia n-au nicio posibilitate de verificare a cartelei sim… dar degeaba.
    venit acasa, facut restore, tot din iTunes, cu backup prealabil, si asa a mers. incepe sa cam miroasa urat!
    timp pierdut si nervi de parca Apple a devenit un srl oarecare.

  14. @alex: am facut restore cu itunes de data asta, ca sa vad daca versiunea din OTA are probleme…o sa fac si o dascarcare totala a telefonului, ar nu cred ca asa este o rezolvare…eu raman la parerea ca este software…deja am inceput sa am emotii cand apple lanseaza un update…mai am si un macbook air care are un ssd de 128 gb, si in finder imi arata ca am spatiu liber de 131 gb :(( desi eu am n soft-uri instalate pe el ….

  15. va rog ajutati-ma cu un sfat. am un iphone 4 pe care l-am upgradat la ios5. la aplicatia imessage , cand trimit mesajul nu imi mai apare numele ci doar numarul de telefon. am incercat toate variantele posibile , am sters numele din agenda , l-am introdus apoi cu prefixul tarii , cu + , nu merge sub nici o forma! daca mai are cineva problema asta sau stie ce trebuie sa fac i-as fi recunoscator, nu vreau sa dau cu tel d pamant totusi! 🙂

  16. Nu vad nici o diferenta la baterie. Mi se pare ca tine la fel. Am Iphone 4. Cred ca acest updade e un mare fas la fel ca si cu Iphone4s. Nu vreau sa se simta jigniti posesorii de 4s dar sunt sigur ca nici voi nu vedeti o schimbare atat de mare de la 4 la 4s. Parerea mea e ca apple a cam dat-o in bara si face experimente pe banii nostri cu 4s si ios 5. Daca o tine tot asa… Chiar zilele trecute am primit o oferta sa imi iau 4s de la orange dar cred ca o sa stau linistit cu “batranul” meu iphone 4. Nu inteleg ce politica de vanzari au astia in spania dar in momentul de fata iphone 4 este mai scump decat acum 6 luni. Ma gandesc ca trebuia sa scada cu aparitia 4s-ului.

  17. Am făcut upgrade la 5.0.1 si acum întâmpina o problema majora-nu mai pot primi apeluri,nu mai pot suna si nici nu mai aud conversatia(am sunat de pe iPhone-ul 4 pe un alt telefon ,eu nu auzeam ca suna in casca dar celălalt telefon suna).Nu mai pot opri nici apelul efectuat decât cu restartarea telefonului.
    Rog sprijin

  18. Am patit si eu aceasi chestie ca si Lucian azi, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Deci, tel este deschis , merge absolut tot dar nu primesc apelurile, nu aud nimic in casca daca initiez eu un apel dar celalalt tel suna si ramane blocat pe nr acela format.
    ,

  19. L-am restartat si a mers dar dupa cateva minute s-a blocat iar. L-am restartat din nou si vad ca acum e ok. As vrea sa stiu daca e o problema frecventa la acest tip de telefon sau care este explicatia?

  20. am zi si eu o problema(cam incepator cu iphone) in legatura cu un i4 5.0.1 bb 4.10.01 decodat cu gevey.prinde semnal dar cateodata nu pot suna si daca ma suna cineva zice ca e inchis dar semnal apare ca am,dupa ceva timp merge,si in tot acest timp am semnal ce se intampla?sa fie de la ios? sa revin pe ios 4?multumesc