Apple nu va oferi companiei Samsung contractele de subventionare a terminalelor iPhone

   Saptamana aceasta v-am spus ca Apple a fost obligata sa ofere celor de la Samsung posibilitatea de a verifica toate contractele de subventionare a pretului terminalelor iPhone incheiate intre compania din Cupertino si operatorii australieni. Ei bine se pare ca informatiile initiale in legatura cu aceasta cauza au fost incomplete deoarece compania Apple a fost obligata sa ofere celor de la Samsung doar o parte dintre informatiile incluse in aceste contracte si nu contractele in intregime. Samsung acuza Apple ca practica o politica anti-concurentiala prin contractele de subventionare incheiate si a convins o instanta sa oblige Apple sa ofere informatii despre anumite prevederi ale contractelor.

The NSW branch of the Federal Court made an order yesterday that Apple had until noon on 10 November 2011 to produce certain contract terms or face disclosing full, non-redacted contracts to Samsung’s barristers.  Despite dismissing the notice to produce as being a Samsung-led „fishing expedition” yesterday in court, Apple complied with the notice to produce, informing representatives from Samsung that the clauses that it was seeking to confirm as being present within the contracts were in fact nowhere to be found.

   Din pacate pentru Samsung, prevederile la care se facea referire nu exista in contractele dintre compania Apple si operatorii australieni astfel ca Apple nu va oferi nimic, companiei asiatice. Cei de la Samsung nu au crezut afirmatiile companiei Apple insa o judecatoare din Australia a fost de acord cu ele si a inchis cererea companiei asiatice. Si cu aceasta decizie a judecatoarei australiene intreaga problema a fost rezolvata in favoarea celor de la Apple care nu vor oferi companiei Samsung posibilitatea de a analiza contractele de subventionare a terminalelor iPhone.

Articolul precedentApple vinde iPhone 4S decodat in SUA
Articolul următoriOS 5.0.1 cauzeaza probleme cu agenda de contacte
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.