Zvon: Apple discuta cu LG despre achizitionarea de ecrane cu diagonala de 4 si 7.35 inch

   iPhone cu ecran de 4 inch si tableta iPad cu ecran de 7 inch? Conform celor de la Korea Times aceste dispozitive ar putea deveni realitate anul viitor cand Apple urmeaza sa lanseze iPad 3 si iPhone 5. Conform unor informatii neconfirmate, Apple ar urma sa discute saptamana viitoare cu LG despre posibila incheiere a unui contract de 1.1 miliarde de dolari care ar presupune achizitionarea de ecrane cu diagonala 4/7.35 inch in urmatorii ani. Practic vorbim despre un iPhone 5 facut dupa specificatiile aparute in zvonurile de vara aceasta si o tableta iPad care ar putea concura cu Amazon Kindle Fire care costa 200$ si genereaza extrem de multa atentie.

A meeting between Apple and LG Display is reportedly due to take place in the next few days and one of the topics of conversation will be Apple’s plans to introduce a 7.35in tablet.

   Totul trebuie luat ca un zvon si va readuc aminte sa cititi posibilul principal motiv pentru care Apple inca nu a lansat un iPhone cu ecran de 4 inch sau mai mare. Acelasi motiv s-ar putea aplica si la lansarea unei tablete de 7 inch daca ar fi nevoie de schimbarea rezolutiei si eu unul cred ca deocamdata informatiile nu ar trebui privite cu prea multa credibilitate. Chiar daca Apple va implementa in ecran de 4 inch in terminalul iPhone, nu cred ca va lansa o tableta iPad cu ecran de 7 inch avand in vedere ca acest gen de tablete s-au dovedit a fi nu prea populare, decat daca sunt vandute la preturi mici, care nu aduc profit pentru producatori.

10 COMENTARII

  1. Eeee nu pot sa cred,cum sa faca apple asa ceva,adica ipad de 7 si iphone cu 4??Iphone paleta de ping pong si tableta de 7 care nu e buna de nimic??Un milion de iloveri au ras de concurenta si toti sau batut cu pumnii in pipet ca sunt niste porcarii,cele ale concurentei cu asemenea dimensiuni,si ca apple nu vor face asa ceva niciodata,sa vezi acum or sa devine perfecte la apple,si chiar o sa le gasiti utilitatea acum:)

  2. O vor da în bară cu LG. Vor să se despartă cât mai mult de Samsung însă LG nu sunt în stare să ofere o calitate acceptabilă după standardele Apple. Au mai păţit-o cu iPad-ul şi probabil o vor păţi iar.

  3. @erase: In afara de a face trolling vis a vis de produsele Apple, mai stii si altceva? Am inteles, ai ce ai cu ele, mergi si lauda Android daca nu iti plac.

  4. viitorul iphone 5 (pt ca asa se va numi cel de la anul) mai mult ca sigur va fii cu ecranul de 4 inch, o sa vedeti. La 4 inch nu e deloc paleta de ping pong asa cum zicea cineva mai sus si chiar e nevoie de un ecran putin mai mare. 4 inch ar fii suficient, ce ar depasi 4 inch si eu spun ca ar fii prea mare si ala nu se mai poate numi telefon.
    cat despre varianta asta cu LG nu prea cred.. tot cu Samsung o sa mearga “compania din Cupertino” asa cum spune zaone 🙂

  5. un iphone de 4″sint de acord si atunci isi merita asteptarea..:)))…dar tableta nu prea ii inteleg rostul la inch-ii aia,dar ma rog stiu ei mai bine…

  6. asa se zvonea si anu trecut inaintea lansarii iPad 2, daca nu ma insel era exact aceeasi poza, ca ceea de sus si surpriza, Apple a ramas la aceleasi dimensiuni..probabil ca anu asta se va intampla la fel.

  7. Parerea mea este ca si LG se descurca destul de bine la capitolul ecran,display. Dupa cum vedem in lansarea de televizoare LCD,plasma,tehnologie 3d, LG reuseste sa se tina dupa samsung. LG este concurenta lor la un pret mult mai accesibil. La asta cred ca s-a gandit si Apple.