Zvon: Apple discuta cu LG despre achizitionarea de ecrane cu diagonala de 4 si 7.35 inch

10

   iPhone cu ecran de 4 inch si tableta iPad cu ecran de 7 inch? Conform celor de la Korea Times aceste dispozitive ar putea deveni realitate anul viitor cand Apple urmeaza sa lanseze iPad 3 si iPhone 5. Conform unor informatii neconfirmate, Apple ar urma sa discute saptamana viitoare cu LG despre posibila incheiere a unui contract de 1.1 miliarde de dolari care ar presupune achizitionarea de ecrane cu diagonala 4/7.35 inch in urmatorii ani. Practic vorbim despre un iPhone 5 facut dupa specificatiile aparute in zvonurile de vara aceasta si o tableta iPad care ar putea concura cu Amazon Kindle Fire care costa 200$ si genereaza extrem de multa atentie.

A meeting between Apple and LG Display is reportedly due to take place in the next few days and one of the topics of conversation will be Apple’s plans to introduce a 7.35in tablet.

   Totul trebuie luat ca un zvon si va readuc aminte sa cititi posibilul principal motiv pentru care Apple inca nu a lansat un iPhone cu ecran de 4 inch sau mai mare. Acelasi motiv s-ar putea aplica si la lansarea unei tablete de 7 inch daca ar fi nevoie de schimbarea rezolutiei si eu unul cred ca deocamdata informatiile nu ar trebui privite cu prea multa credibilitate. Chiar daca Apple va implementa in ecran de 4 inch in terminalul iPhone, nu cred ca va lansa o tableta iPad cu ecran de 7 inch avand in vedere ca acest gen de tablete s-au dovedit a fi nu prea populare, decat daca sunt vandute la preturi mici, care nu aduc profit pentru producatori.