Infografic: Toate functiile iCloud intr-o scurta prezentare

  iCloud este un nou sistem de backup online al datelor din iDevice-urile noastre, sistem lansat de catre Apple impreuna cu iOS 5 si iPhone 4S. Cu ajutorul iCloud putem evita folosirea iTunes-ului pentru a face un backup iDevice-urilor noastre insa avem totodata posibilitatea de a partaja poze, muzica sau fisiere cu orice iDevice/Mac, totul foarte simplu si usor. Din pacate nu toti posesorii de iDevice-uri stiu ce implica utilizarea iCloud pe propriul Mac sau iDevice insa infograficul de mai jos prezinta toate functiile noului serviciu.

5 COMENTARII

  1. nu am stat sa bibilesc, dar am inteles ca daca activez icloud pt poze pe telefon din setari de ex, mai am pe desktop backup sau doar pe icloud?

  2. @vladc: Ai înțeles parțial corect, dar este vorba de backup, nu de poze – dacă alegi să faci backup cu iCloud, nu mai faci cu iTunes (și viceversa). Pozele din Photostream se sincronizează automat cu iPhoto pe Mac și manual cu Flickr, Twitter etc., dar poți adăuga și alte poze pe iDevice prin sync cu iTunes.

  3. @vladc: daca ai icloud activat, backup se va face acolo, iar de acolo pozele vor fi transferate pe desktop (la mac cel putin). Pe windows nu situ cum e dar icloud e si site deci s-ar putea sa mearga la fel ca pe mac.