Samsung reface designul Galaxy Tab 10.1 si o relanseaza Germania

   Acum mai bine de cateva luni Apple a reusit sa obtina o interdictie de vanzare a tabletei Galaxy Tab 10.1 in Germania si cei de la Samsung au lucrat in ultima vreme pentru a schimba design-ul produsului. In imaginea de mai sus avem tableta Galaxy Tab 10.1 cu vechiul design sus si cel nou jos insa iar principalele diferente sunt la culoarea marginilor si scurtarea carcasei astfel incat ea sa nu apara de sub tableta in partile laterale. Noul design aduce si un nou nume tabletei care acum poate fi gasita sub denumirea Samsung Galaxy Tab 10.1N in magazinele companiei din Germania.

In its intellectual property spat with Apple, Samsung proves resilient, perseverant, and courageous. If there ever was any doubt about those virtues (not on my part anyway), here’s the latest example: the Galaxy Tab 10.1 is once again available in Germany, despite a preliminary injunction that Apple won in early August and the Dusseldorf Regional Court confirmed in September. Samsung has designed and slightly renamed the product (it’s now called Galaxy Tab 10.1N), apparently in an attempt to steer clear of infringement of Apple’s asserted Community design, a design-related intellectual property right.

   Este interesant faptul ca tableta ar fi deja disponibila pentru achizitie in Germania deci Samsung nu a mai stat la discutii cu Apple pentru a vedea daca noul produs ar mai putea fi atacat in instanta sau nu. Presupun ca Apple va combate tableta chiar si cu acest nou design insa sunt curios cum va reusi sa convinga din nou o instanta sa blocheze vanzarile produsului in Germania. Cei de la Samsung nu se lasa cu una cu doua si daca noul design ii scapa de probleme, nu ar fi greu de crezut ca el ar putea fi aplicat si in alte tari.