Steve Jobs nu vedea un viitor intr-un televizor cu telecomanda

   Desi putina lume crede in posibila lansare a unui televizor facut de Apple si controlat de Siri, biograful lui Steve Jobs dezvaluie cateva amanunte care asta dau de inteles. El spune ca Steve Jobs nu vedea rostul unui televizor cu o telecomanda complexa pentru controlarea sa si ca simplitatea meniului este “cheia succesului” unui nou model de televizor. Inainte sa moara Steve Jobs ar fi declarat ca a descoperit o metoda prin care poate construi un televizor ce ar avea succes pe piata si recentele informatii dezvaluite de Walter Isaacson dau crezare ideeii construirii unui televizor cu Siri.

I didn’t go into details about these products in the book because it was implicitly Apple’s creations and it’s not fair to the company to reveal these details. But, he did talk about the television. He told me he’d “licked it” and once said, “There’s no reason you should have all these complicated remote controls.”

   Isaacson ar putea sti ce are Apple pregatit pentru consumatorii sai deoarece a declarat ca nu a introdus in cartea sa toate informatiile despre acest subiect deoarece Apple inca lucreaza la construirea produsului. V-am aratat aici cum ar functiona un televizor controlat de Siri si presupun ca Apple a rezolvat deja aceasta problema altfel un televizor atat de avansat nu ar fi fost in curs de dezvoltare. Eu unul sunt extrem de curios sa vad cum ar putea arata un televizor construit de Apple dar si modul in care Steve Jobs ar fi considerat ca poate atrage consumatorii spre un asemenea gen de produs.