iBlackList Manager – o teapa romaneasca pentru neblocarea apelurilor pe un iPhone

25

   AppStore-ul devine incet incet un magazin in care nu poti fi sigur ca aplicatia pe care o cumperi se dovedeste a face tot ceea ce spune in descrierea ei. iBlackList Manager face parte din aceasta categorie, fiind o aplicatie care promite utilizatorilor sa blocheze ORICE apeluri insa in realitate reuseste sa faca ABSOLUT NIMIC. Da, aplicatia promite marea cu sarea dar in realitate este mai mult decat inutila. Descrierea ei spune ca poate bloca orice fel de apeluri, ca poate seta volumul pe mut, ca poate scoate ecranul de apeluri, practic spune ca poate bloca complet aplicatia Phone, lucru pe care nicio aplicatie din App Store nu il poate face.

By uploading it you will add a voluminous list of commercial phone numbers from around the world to your telephone. No, not for retaliation, but to cast a magic spell of the Black List on them. This is a powerful protection filter performing face control function for your incoming calls. Do not be afraid, this entire large contact base will show only in the address directory of the app, without cluttering your main list of phone numbers. Also here you will find a rich working interface, enabling you to manage your Black List masterly, with options to.

   Am cumparat aplicatia, am introdus un contact nou in lista de apeluri blocate si… surpriza! Nu l-a blocat desigur. Partea cea mai proasta este ca aplicatia este facuta de un roman, Dumitru Duca fiind numele sau. In concluzie NU CUMPARATI iBlacklist Manager, pentru ca este o teapa ordinara. Developerul acesta mai are cateva aplicatii in App Store, nu stiu cat de bune sunt dar am o vaga impresie ca sunt facute in acelasi mod.

Thanks to Tiberiu.