Song2Email permite trimiterea melodiilor preferate prin email fara jailbreak

    Song2Email este o noua aplicatie disponibila de doar cateva zile in App Store care permite posesorilor de iDevice-uri sa trimita melodiile preferate prin email fara prea mult efort. In Cydia exista aplicatii care ne permit sa facem acest lucru insa in App Store stiu ca exista aplicatii care permit partajarea melodiilor prin Bluetooth sau Wi-Fi dar unele compatibile cu email-urile nu am intalnit. Song2Email este foarte simpla, practic o deschidem, alegem melodia care dorim sa fie trimisa, ea este automat atasata unui email si apoi poate fi trimisa imediat.

    Iata principalele caracteristici ale Song2Email :

  • Multiple songs can be sent in a single email!
  • Works over WiFi or 3G.
  • Songs will have all their metadata like song/artist names and cover art left intact!
  • Recipients will be able to access the songs on their computers, as well as on mobile devices of all kinds.
  • Universal app for iPhone, iPod touch and iPad.

   Song2Email functioneaza atat pe Wi-Fi cat si pe 3G insa indiferent cum trimiteti email-ul nu puteti atasa melodii mai mari de 20 de MB sau de 10 MB daca aveti un iPhone 3G sau alt dispozitiv mai vechi.

Pretul initial:
Numele:
Song2Email

0.79

s





Developer: Andre de la Rocha
Universala
Categoria: Music


Descriere: 50% OFF FOR A LIMITED TIME!!!
Song2Email allows you to send songs from your music library to any email address!

Now you can share songs with your friends anywhere you go!

Just choose the songs, selec…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.5 Mb


10 COMENTARII

  1. @djcata: Da, și acum ai o metodă mai modernă, bazată pe standarde de comunicație general acceptate, care acoperă aceeași necesitate! 🙂

  2. @djcata: Ar fi o metodă mai puțin modernă dacă ai transmite maneaua pe dischetă sau ai transmite partitura prin scrisoare recomandată! 😀 Internet-ul este totuși o metodă modernă de comunicare!

  3. cred ca o metoda mai moderna era daca se trimiteau direct prin wifi ….. tu nu intelegi o chestie : daca ma intalnesc cu cineva care nu are net pe telefon sau suntem intr-o zona in care nu avem semnal serios (de ex la tara) cum fac sa imi trimita si mie pozele facute cu tel lui ? trimit 20 de mega de date prin mail , astept pana ajunge el acasa peste o sapt si mi le trimite pe messenger