Concurs: Castiga unul dintre cele doua vouchere oferite de iDevice.ro si evoMAG.ro

    Acum mai bine de o saptamana s-a incheiat primul concurs realizat in colaborare cu magazinul online evoMAG.ro insa astazi va dau din nou ocazia de a castiga unul dintre cele doua vouchere in valoare de 100 de RON fiecare puse la bataie de iDevice.ro si evoMAG.ro. Regulile concursului nu s-au schimbat, premiile nu se schimba si acesta nu va fi ultimul concurs la care veti avea posibilitatea de a castiga ceva de la evoMAG.ro! Pentru a participa la concurs trebuie sa :

  • accesati evoMAG.ro si sa cautati un produs pentru care ati dori sa vedeti un review facut de iDevice.ro. Produsul trebuie sa coste maxim 1.000 de RON si trebuie sa va motivati decizia. In comentariul de participare trebuie sa publicati un link catre acel produs.
  • accesati evoMAG.ro si sa cautati un produs in valoare de maxim 100 lei pe care ati dori sa il castigati si sa va motivati decizia. In comentariul de participare trebuie sa publicati un link catre acel produs.
  • ma urmariti pe Twitter sau sa ma adaugati ca prieten pe Facebook, sa dati un retweet(pe Twitter) sau un share(nu like, pe Facebook) acestui articol pe contul vostru folosind butoanele de mai jos. Va rog sa comentati introducand in casuta “Website” de la comentarii un link catre contul vostru de FaceBook sau Twitter. Voi verifica, conturile castigatorilor iar cei care nu au respectat regulamentul vor pierde premiul.

   Alegerea castigatorilor se va baza pe o decizie pur subiectiva, adica vor castiga 2 comentarii care vor avea cele mai interesante motivari pentru alegerea produselor. Decizia o voi face eu in functie de modul in care va exprimati in comentarii asa ca trebuie sa fiti foarte inventivi pentru a castiga cele doua premii puse in joc. Succes! Concursul se va incheia joi la ora 20:00.