Video: Posibil bug al iCloud afiseaza Apple ID-uri aleatorii utilizatorilor

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p5YGzYyKr5w[/youtube]

   La problemele de functionalitate ale iOS 5 si cele hardware ale iPhone 4S adaugam acum problemele iCloud-ului care pentru unii utilizatori afiseaza conturi aleatorii atunci cand incearca sa reinstaleze un backup existent. Problema a fost raportata pe forumurile de discutii ale Apple, o avem prezentata in clipul video de mai sus insa vorbim despre extrem de putine persoane care sustin ca o au. Clipul de mai sus nu reprezinta o dovada clara a faptului ca problemele vin de la iCloud insa cei care discuta pe forumurile Apple spun ca le-au fost afisate conturi aleatorii atunci cand au incercat sa repuna un backup pe un iPhone la care a fost recent reinstalat iOS-ul.

I just installed iOS 5 (was previously on the beta via Developer program), and I’m having an issue where sometimes I’ll get prompted for someone else’s Apple ID password. It’s different from the typical prompt in that the title of the dialog is “Apple ID Password”, the Apple ID input field is editable, and it’s NOT using the saved Apple ID from settings. Entering my Apple ID/password has no effect.

   Problema este foarte complicata si se pare ca Apple ar sti de existenta ei si ar lucra la o metoda de a o rezolva. Cei care sustin ca o au detin terminale iPhone 4S dar este posibil ca si alti posesori de iDevice-uri sa fie afectati iar intreaga situatie nu pare a avea legatura doar cu un anumit model de iDevice. Sunt curios daca Apple va recunoaste oficial ca iCloud-ul propriu afiseaza in mod aleatoriu Apple ID-urile clientilor sai, Apple ID-uri care probabil au carti de credit atasate si care daca sunt sparte ar putea genera probleme foarte mari pentru utilizatori.