Aplicatia iDevice.ro, problema notificarilor duble si rezolvarea

   Am astazi pentru voi vesti bune in ceea ce priveste problema notificarilor duble ale aplicatiei iDevice.ro. Sper ca telenovela sa se incheie cu acest articol deoarece se pare ca problema a fost rezolvata. Cei care administreaza sistemul e push folosit de catre noi au descoperit ce anume cauza notificarile duble si incepand de acum toata lumea ar trebui sa primeasca doar o singura notificare pentru fiecare articol publicat pe site. Pana acum mi-au confirmat cateva persoane ca situatia s-a rezolvat, sper sa va fie dor de notificarile duble si sa nu le mai vedeti vreodata.

    Daca pentru vreun articol primiti o notificare dubla va rog sa imi trimiteti un email la zaone@idevice.ro cu un screenshot din Notifications Center. Simpla mentionare a faptului ca primiti asa ceva nu este de folos pentru mine nici pentru cei care ar trebui sa rezolve problema. Acestea fiind spuse, sper ca in decembrie sa am o surpriza pentru voi in ceea ce priveste aplicatia.

15 COMENTARII

  1. Mai am o problema cu aplicația iDevice: de multe ori când deschid un articol din pagina principala a aplicatiei, aceasta nu îmi apare in versiunea mobila, ci in versiunea desktop, deși dau refresh si o redeschid de mai multe ori in speranta ca poate incarca tema mobila. Mentionez ca nu se întâmpla întotdeauna acest lucru.

  2. Si la mine se întâmpla destul de des acest lucru…si din când in când se blochează si iese din aplicatie… Doar la aplicatia asta patesc sa îmi iasă din ea…(rar,dar se întâmpla)

  3. Eu am notifificari duble la emailurile primite, atunci cand telefonul are ecranul blocat (IOS5)
    Are cineva idee ce se poate face?

  4. Sal Zaone. am o prblema cu push-ul la mail-uri.. de o saptamana nu mai primesc mail-uri, dar restul aplicatiilor merg perfect. ce pot face ?… am un iPhone 4 neverlock ios 5.0.1 jailbrake cu redsn0w … l-am activat cu cartela