Video: ChAIR publica trailer oficial pentru Infinity Blade 2

   Acum cateva zile cei de la ChAir Entertainment au publicat trailerul oficial al jocului Infinity Blade 2 care va fi lansat in App Store peste doar o saptamana de zile. In el compania ne prezinta noul motor grafic dezvoltat in colaborare cu Epic Games, motor grafic special conceput pentru a benefica de toata puterea de procesare a chip-ului grafic dual-core din iPad 2 si iPhone 4S. Preluand modul de prezentare al celor de la Apple, ChAIR ne arata cateva dintre punctele cheie ale noului Infinity Blade 2 si vorbim despre 40 de locatii noi, milioane de hit points, item-uri noi, “bossi” noi si desigur grafica 1080p pentru iPad 2 si iPhone 4S.

    Infinity Blade 2 va functiona si pe vechile terminale insa trebuie sa fiti constienti de faptul ca intre iPhone 4S, iPad 2 si iPhone 4/3GS si iPad vor exista diferente destul de mari in ceea ce priveste calitatea mediului inconjurator, a jucatorilor si a NPC-urilor. Acestea fiind spuse, pe 1 decembrie Infinity Blade 2 va fi disponibil in App Store la pretul de 5.49€ si va fi cel mai probabil o aplicatie universala.

25 COMENTARII

  1. Fara indoiala din clipuri se vede o grafica care nu prea are rival in orice alt joc, platforma sau “device” ..singurul amanunt care ma dezamageste e ca miscarile personajelor e fix aceeasi ca in primul joc..

  2. @zaone este o problema la app store mi am luat aseara un joc de pe contul de romania si azi dimineata am vrut sa mi lpun si pe iphone pentru ca aveam pus contul de us si imi zice ca trebuie sa editez payment info si cand le pun inapoi imi zice ori ca your payment info was denied ori ca paymant e unavailable si mi a disparut si optiunea cu none ce sa fac?

  3. Deci aplicatia am cumparat o aseara de pe ipad pe contul de romania si i am pus cardul iar azi dimineata am vrut sa iau aplicatia si pe iphone app fiind compatibila pentru amandoua si mam logat cu contul de romania de unde am luat aplicatia ssi acum imi zice ori ca a fost denied ori ca nu e valabil momentan

  4. @Yoyoo29: Delogat, alege pentru instalare o aplicatie gratuita. La crearea contului o sa-ti apara si optiunea “None” la mod de plata.

  5. Nuvreau sa mi creez unul vreau pe acelasi cont am multe aplicatiicumparate peacestcont si daca iidau sa iau un app gratuit tot imi spune sa verific paymantul

  6. Cand nu iti apare none,intri in Appstore(doar pe pc merge),selectezi o aplicatie gratuita si daca te intreaba de card iti apare NONE….garantez din experienta 😉

  7. 100% nu mai ai bani in cont…am patit si eu. Acum 3 zile, daca ai cumparat ceva nu s-a debit cardul imediat si intre timp ai ramas fara bani in cont, iar cand a venit apple sa-ti salte banii din cont, tu nu aveai suficienti. Acum cand vrei sa dai update/install te intreaba de sanatate si-ti zice ca ultima plata nu s-a efectuat.
    Eu asta am patit aseara. Bagi banutii si se rezolva.

  8. nu mai ai bani pe card….dureaza aprox. o zii pana appleu ia bani de pe card….si in timpul ala tu ai aplicatia….si eu am patit lafel…poti sa ai 20 lei pe card si sa iti iei o aplicatie cu 100 de euro si abia dupa o zi, doua…chiar 4 iti zice ca trebuie sa editezi informatiile de card ca sa iti ia bani…si pana atunci nu mai poti sa faci nici update la aplicatile free…si eu am avut aceiasi problema

  9. am o problema…de cand mi-am pus ios 5 pe ipodul touch merg foarte greu jocurile pe el…se inchid de foarte multe ori si merg foarte greoi si sacadat…care este problema sau ce pot sa fac?

  10. deci ca sa scap de problema trebuie sa fac neaparat un restore?…si sa nu imi mai pun nici un backup?…atunci salvarile de la jocuri o sa le mai am?