Video: Fast Five Free disponibil in App Store

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o6fjLp6ZIuo[/youtube]

   Fast Five este un joc pentru iDevice-uri facut dupa filmul cu acelasi nume lansat in cursul acestui an. Fast Five este cel de-al cincilea film din seria Fast and Furious/The fast and the furious si desigur il are in prim-plan pe Vin Diesel plus multe curse cu masini, impuscaturi, fete frumoase, etc. Jocul pentru iDevice-uri este facut de catre compania Gameloft insa din pacate nu exceleaza din prea multe puncte de vedere, lucru sesizat si de majoritatea celor care l-au achizitionat. Partea buna este ca incepend de astazi exista o versiune gratuita numita Fast Five Free.

    Iata ce caracteristici are Fast Five Free :

THE OFFICIAL GAME OF THE MOVIE
– Escape hard-nosed federal agent Luke Hobbs by tearing up the streets of Rio de Janeiro, the Dominican Republic, Hong Kong and more! 
– Get behind the wheel of famous cars from the film, including the latest Dodge Challenger 2011 and Dodge Charger 2011

THE MOST SPECTACULAR RACING EXPERIENCE
– Discover the unbelievable Rewind Time feature and get a second chance at taking a nasty corner or avoiding a pile-up.
– Devastating events during the races: elements of the environment will collapse or explode, changing the track and creating new obstacles!
– Impressive realization with fluid animation – even during high speed boosts – and real-time reflection of the roadside on your car.

DOMINATE THE UNDERGROUND STREET RACING SCENE
– Intense Multiplayer mode: share the action with your friends or go online in races for up to 10 players!
– Fully customize your vehicle with tuning packs and fire up its performance!
– Hours of high-speed driving entertainment with racing events ranging from Drift Contests to Survivor Mode

    Fast Five Free poate fi desacrcat gratuit din App Store si poate fi instalat atat pe iPhone cat si pe iPad.

Pretul initial:
Nume:
Fast Five the Movie: Official Game FREE

Gratuit

s





Developer: Gameloft S.A.
Categoria: Games


Descriere: The explosive franchise built on speed is back with Fast Five, and this model comes fully loaded! Play as Brian O’Conner on the wrong side of the law and assemble an elite team of top racers. Get behind the wheel of your dream car to battle opponents in t…


Dimensiunea aplicatiei este: 220.6 Mb


14 COMENTARII

  1. Nu stiu ce este, i-am anuntat pe cei care se ocupa. Primesti notificare dubla sau doar sunet? Am spus ca am nevoie de poze, vorbele nu rezolva absolut nimic.

  2. Exista vreo aplicatie cu care se poate inregistra orice din iphone video si sunet? Ca un sunet dublat nu se poate inregistra din printscreen 🙂

  3. @Skarrian: In general cand primesti o notificare dubla o vezi in Notifications Center 😉 E logic. Daca ai sunet dublu si o singura notificare nu e problema de la serviciu.

  4. Sunetul dublu e ceva de la ios, si eu am inceptu sa primesc la sms-uri, incepe sunetul si imediat intra din nou , e o chstie de sub 0.5s dar se simte.

  5. Nu primesc notificari duble, numai sunetul este dublat si asta de ieri de la amiaza. Prima oara cand am auzit ma gandeam ca iar vin notificari duble, dar cand m-am uitata la tel era ok. Nu vin doua sunete de notificare unul dupa celalat, ci unul peste celalalt adica se suprapun. Daca reusesc o sa inregistrez cu celalalt iphone si ti-l trimit

  6. Rahat de iOS? Yeah. Eu nu am mai primit o notificare dubla de cand v-am spus ca e ok. Nu pot sa inteleg …. I really can’t. Unii primesc notificari duble la alte aplicatii.

  7. Nu vrea sa fiu rautacios, dar eu as spune ca sunt foarte multe probleme cu noul IOS. Lumea cumpara Iphone supraevaluat la pret si nu spune nimic ca stie ca primeste un lucru de calitate. Apple ar fi corect fata de clienti daca ar da voie sa downgradezi ios-ul pana rezolva ei problemele pentru ca nu este vina noastra ca ceva nu functioneaza. Oare nefunctionarea corecta a iosului nu poate fi motiv de returnare a banilor???

  8. Ieri am primit si eu doua notificari duble, una era la amiaza si una spre seara. La una dintre ele am facut si o poza. Pana ieri nu au fost probleme, primeam doar cate o notificare.