Video: Hidden Radio & BlueTooth Speaker – cel mai interesant speaker pentru iDevice-uri

   Hidden Radio & BlueTooth Speaker este un nou model de speaker pentru iDevice-urile noastre care iese in evidenta prin modul unic in care a fost conceput. Practic vorbim despre un speaker de mici dimensiuni la care ne conectam iDevice-ul prin Bluetooth si care functioneaza intr-un mod foarte interesant. Speaker-ul este acoperit cu un capac pe care trebuie sa il rotim pentru a porni dispozitivul dar si pentru a mari/micsora volumul. Observati in clipul de mai sus ca atunci cand rotim capacul se activeaza automat speaker-ul si pe masura ce il rotim in sus volumul creste.

The HiddenRadio & Bluetooth Speaker is based off minimal, timeless design and user intuition. When asleep it hides all its functions, being silent and unanimated. To turn it on you simply twist and lift the cap; the further you lift the cap the more internal volume is created and will amplify to over 80dB of crystal clear sound. This unique design connects and captivates the user through its intuitive functionality.

   Hidden Radio & BlueTooth Speaker are un design interesant, o functionalitate interesanta si este capabil sa functioneze pana la 30 de ore cu bateria integrata. Din pacatevorbim doar despre un proiect in momentul de fata insa partea buna este ca el va fi cu siguranta finantat de kickstarter unde se cer 125.000$ pentru lansarea sa si 83.000$ au fost deja stransi in doar o saptamana. Acesta va fi cu siguranta unul dintre cele mai interesante accesorii disponibile pentru iDevice-urile noastre.