Video: iLIDmk-1 – cea mai subtire carcasa portofel/stand pentru iPhone

    Carcasele portofel incep sa devina din ce in ce mai populare in randul posesorilor de terminale iPhone in lipsa unei solutii din partea companiei Apple de a plati prin NFC tot ceea ce cumpara utilizatorii de prin magazine. In clipul de mai sus avem iLIDmk-1, o carcasa pentru iPhone care este special conceputa pentru a functiona ca si portofel sau stand pentru vizionat filme. Carcasa are un compartiment special in partea din spate unde putem pune o cheie si o carte de credit ori niste bani deci nu veti mai fi nevoiti sa luati cu voi portofelul cand plecati de acasa.

Our case consists of 2 thin profile polycarbonate shells that are joined together to create a hinged iPhone Wallet. Inside is a specially designed money clip. 

  • Thin & lite, at only 17mm thin & feather lite at 30g
  • Main bay designed to hold up to 3cards
  • Money clip for holding your cash
  • Top bay can hold your key, an SD memory card or your Second Sim card!

    Partea proasta cu acest gen de carcase? Daca ti se fura cumva iPhone-ul ti se fura si cheia din el plus cartea/cartile de credit ori banii. Desigur ca acelasi lucru ti se poate intampla si cu un portofel deci oricum ai gandi problema un hot te poate deposeda de ambele fara prea multa greutate. iLIDmk-1 este deocamdata doar un proiect pe site-ul kickstarter si este departe de a fi finantat.

2 COMENTARII